CafeGo, un nou brand pe piata Horeca din Constanta

Antreprenorul constantean George Alexe (37 ani) a deschis recent CafeGo, un concept de coffee shop to go cu cafea de specialitate, snack-uri si smoothie-uri. Intr-un decor minimalist si creativ, CafeGo va servi specialitati din cafea pornind de la espresso, longblack, cappuccino, latte si flatwhite, la acestea adaugandu-se smoothie-uri proteice si breakfast smoothie-uri pe baza de cafea, sandwich-uri, salate si prajituri de casa.

Mai mult decat atat, Cafe Go este situat pe strada Primaverii nr 43, are o suprafata de 30 de mp si a necesitat o investitie de 1000 euro/mp, bani alocati pentru inregistrarea marcii, identitatea vizuala, renovarea si amenajarea spatiului conform conceptului, costul echipamentelor, al mobilierului si al ambalajelor. Preturile se situeaza la nivelul pietei, de la 5 lei un espresso, la 14 lei un smoothie, o salata 19 lei, un sandwich 15 lei.

“CafeGo s-a nascut din dorinta de a oferi iubitorilor de cafea din Constanta autenticitatea, aroma si savoarea pe care o asteapta de la o cafea buna. Folosim cele mai bune boabe de cafea Arabica, atent selectionate si proaspat prajite la o prajitorie recunoscuta din Bucuresti, folosim cele mai performante echipamente pentru prepararea cafelei precum si talentul si priceperea a doi barista cu experienta. Cafeaua este macinata pe loc si asta se intampla in majoritatea coffee shopurilor, insa aroma si gustul cafelei sunt date de timpul trecut de la momentul prajirii si pana la preparare. Pentru a-si pastra calitatile nealterate cafeaua proaspat prajita trebuie consumata dupa o saptamana de la prajire si in maxim 1 luna. Constantenii duceau lipsa unui loc de unde sa isi cumpere o cafea de specialitate si o gustare sanatoasa in drum spre birou! Pentru ca stiu cat este de important sa poti cumpara produse de calitate si totul sa se intample pe repede inainte, la CafeGo avem 4 angajati care stau permanent in locatie pentru a eficientiza procesul de servire- doi barista : unul care  prepara cafea si unul crema de cafea, un specialist in smoothie-uri si un casier. Locatia este primitoare, iar personalul permanent orientat catre client, designul fiind astfel gandit incat personalul sa nu stea  aproape deloc cu spatele la tejghea”, a declarat fondatorul CafeGo, George Alexe, el insusi absolvent al unui curs de barista.

George Alexe este de parere ca piata din Constanta are un potential mare, inca neexploatat, iar pentru primul an complet de activitate, 2017, estimeaza o cifra de afaceri de 70.000 euro, la o medie de 120 de clienti pe zi si un bon mediu de 8 lei.

George Alexe opereaza pe piata Horeca din Constanta din 2012, cu un restaurant cu specific Italian – TrattoriaDueModi.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

 

Cmentariile sunt închise