Prima conferință din seria HORECA NEXT LEVEL: FOOD&DRINKS

Horeca Insight este platforma de comunicare B2B pentru industria Ospitalității, care de mai bine de 10 ani organizează evenimente relevante și ține pasul cu evoluția acesteia prin știri, interviuri și articole de actualitate. Horeca Insight reia seria evenimentelor anuale HORECA NEXT LEVEL pe data de 10 mai 2022 cu o nouă ediție FOOD&DRINKS care își dorește să puncteze ultimele tendințe din domeniu prin paneluri interactive și invitați pe măsură. Evenimentul va fi găzduit de Grand Hotel Bucharest (fost Intercontinental) la Sala Rondă, iar detaliile privind înscrierea și participarea sunt disponibile la finalul acestui articol.

Conferința HORECA NEXT LEVEL: FOOD&DRINKS va cuprinde trei paneluri tematice, iar fiecare va aborda subiecte privind noile obiceiuri create din dorința de a livra aceleași servicii de ospitalitate pentru oaspeți în condiții de siguranță și confort, care sunt ultimele tendințe în cucerirea publicului prin concepte de nișă, cum prevenim risipa alimentară și nu în ultimul rând cum asociem băutura unui dish deosebit. In paralel cu desfășurarea panelurilor, va avea loc și o expoziție de produse, ingrediente, soluții și servicii prezentate de producători, cât și show-uri live de cooking și pairing.

Așadar, HORECA NEXT LEVEL – FOOD&DRINKS își așteaptă invitații pe 10 mai 2022, începând cu ora 9.30 pentru welcome coffee și networking, urmând ca la ora 10 să dăm startul primului panel. Timp de o oră și jumătate, Cătălin Gealapu – Head of Sales Tazz, Alfred Dauteuil – General Manager Jerry’s Pizza, Daniel Mischie – CEO City Grill și Călin Ionescu – CEO Sphera Franchise Group vor încerca să găsească răspuns la cele mai bune opțiuni privind serviciile de delivery, cum a evoluat valoarea bonului în ultimii doi ani – delivery vs. locație și cum owneri și oaspeți deopotrivă adoptă tehnologia ca mijloc de interacțiune în localuri.

Ce de-al doilea panel programat pentru ora 12 va cuprinde discuții privind apariția mai multor locații nișate și/sau concept, reducerile fiscale de care pot beneficia proprietarii de localuri dacă diminuează risipa alimentară și obiceiuri noi de consum determinate de pandemie. Sunt așteptați să contribuie la dezbatere și să răspundă întrebărilor din sală: Victor Grosu – fondator Grosu Art, Nicolae Daschevici – Naïve, Chef Mihai Toader – co-owner Soro lume, Gabriel Sescu – Președinte Banca pentru alimente si Marius Baban – General Manager Hard Rock Café.

După prânz, ne reunim pentru un panel educativ cu tematica PAIRING FOOD & DRINKS, în care vom afla informații valoroase privind alegerea corectă a băuturilor în meniu – pairing meniu & vinuri, pairing meniu & spirtoase, vinul românesc vs. vinurile de import și tendințe de consum pentru 2022. Își vor aduce contribuția prin experiență și cunoștințe: Sorin Bostinaru – owner E3 by Entourage, * Lorand Szarvadi – owner Gastrolab, Sergiu Nedelea, Costin Gache – co-proprietar Interbelic/Linea, Monica Dinu – Managing Partner Old Team Distribution și Alin Lăzărescu – General Manager Via Viticola.

INREGISTRARE FURNIZORI
Prezenta furnizorilor la conferinta „Horeca Next Level – Food & Drinks” (10 mai 2022 ) se face pe baza de bilet.
DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta „Horeca Next Level – Food & Drinks” ( 10 mai 2022 ) este gratuita, in limita locurilor disponibile.
INREGISTRATI-VA GRATUIT AICI!

Vă invităm și la evenimentele viitoare din aceeași categorie: HORECA NEXT LEVEL – Pastry, Dessert&Coffee – 14 iunie și Hotel Forum – 11 octombrie.

Cmentariile sunt închise