Yuva se mută într-un nou spațiu în Vama Veche, aducând pe piață un nou concept de beach bar

yuvavamaveche

După 6 ani de răsărituri la malul mării, Yuva se mută într-o nouă locație. Atmosfera solară, vibe-ul unic și beat-urile deja consacrate pentru prietenii Yuva sunt duse la un nou nivel, sub un concept unic în România.

Schimbarea a pornit din dorința de a oferi o experiență nouă, atât prin amplasarea și infrastructura locației, cât și la nivel de servicii. Începând cu acest sezon, Yuva oferă clienților servicii complete, beneficiind de restaurant propriu, zone de lounge și șezlonguri, integral gândite adult only într-un spațiu intim, la 50 de metri distanță de malul mării. Întregul ansamblu este proiectat circular, în jurul binecunoscutului simbol al brand-ului, pianul de pe plaja din Vamă, acum integrat spectaculos în cadrul piscinei.

Conceptul arhitectural are la bază elemente mediteraneene, fiind un spațiu senzorial, cu texturi la vedere, elemente din lemn brut, plante supradimensionate, bambus și stuf împletite cu sfoară. Toate acestea se îmbină organic în piese de mobilier modulare personalizate, special concepute pentru a spori confortul și a crea o experiență unică.

Date fiind versatilitatea și facilitățile oferite, începand cu acest an, locația permite organizarea de evenimente private și corporate.

Petrecere de lansare în weekend-ul 29 aprilie – 1 mai

Pe 29 – 30 Aprilie și 1 Mai va avea loc lansarea oficială a noului spațiu Yuva, pe strada Albastros nr. 32. Și în acest an, reîntâlnirea cu prietenii Yuva se va face pe beat-urile lui DJ Dan Stanciu, Natha Percussion și White Trompet.

Rezervările se pot face pe adresa office@yuva.ro sau la numărul de telefon 0736 372 642. Mai multe detalii sunt disponibile pe paginile de social media ale Yuva Beach Bar.

Yuva Beach Bar este un local din Vama Veche, lansat în 2016 sub un concept original bazat pe experiența de aproape 20 de ani în HoReCa a proprietarilor. Se află la mai puțin de 50 metri de plajă, într-un spațiu care acomodează o experiență completă la un standard înalt de calitate.

Cmentariile sunt închise