Peste 100 de preparate din meniul La Mama, disponibile pe platforma foodpanda.ro

Platforma de food ordering Foodpanda a semnat un parteneriat cu lantul de restaurante cu specific romanesc La Mama. Astfel, incepand cu aceasta luna, locuitorii Capitalei au acces pe foodpanda.ro la circa 110 preparate La Mama.

Potrivit lui Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania, preparatele La Mama comandate de pe platforma se vor livra din sapte restaurante La Mama, in maxim 60 de minute, pe raza intregii Capitale. Comanda minima pentru preparatele La Mama disponibile online se ridica la 50 lei, suma pentru care nu se percepe taxa de livrare.

„Piata de delivery este in continua dezvoltare, in special in perioada pranzului. Prin acest parteneriat, La Mama isi intareste pozitia de principal furnizor de mancare romaneasca, atat pentru cei din zona corporate, cat si pentru cei care ajung seara acasa si, dupa o zi de munca, nemaiavand timp sa gateasca, isi doresc totusi ceva gustos, “ca la mama acasa”, a declarat Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 350 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati si Sibiu.

carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise