O noua locatie Osteria Bella Toscana in Bucuresti

Al doilea restaurant Osteria Bella Toscana din Bucuresti s-a deschis recent pe strada Clucerului, urmand acelasi concept lansat anul trecut in Centrul Vechi. Inspirata din restaurantele de familie ale Toscanei, Osteria Bella Toscana introduce pe piata romaneasca un meniu semnat de Chef Stefan Petrut, ce are o experienta de peste 20 de ani in bucataria italiana, locuind si profesand in Napoli si Florenta.

“Mancarea italiana autentica este o experienta culinara aparte. Ingredientele de calitate, mereu proaspete sunt cele care fac diferenta. Precum in autenticele osterii din Italia, meniul include preparate de baza, gatite imprecabil. Osteria Bella Toscana face cinste Italiei si este un concept gandit in cel mai mic detaliu”, spune Andrei Pop, managerul locatiei.

Meniul pune accent pe preparate sezoniere, proaspete, simple si delicioas, cum ar fi tonul la gratar cu sos rosu, pieptul de rata cu portocala, muschiul de vita cu gorgonzola, melanzane parmigiana, gamberi in vino bianco, tartare di salmone, carpaccio di manzo, cozze alla marinara sau diferite sortimente de paste. De asemenea, sunt disponibile diverse sortimente de pizza, preparate din blat subtire in cuptor cu lemne.

Cmentariile sunt închise