Nu ratati o noua editie Horeca Next Level – Beverage Trends! Au mai ramas doar cateva zile in care va mai puteti inscrie

Au mai ramas doar cateva zile in care va mai puteti inscrie pentru a participa la Horeca Next Level – Beverage Trends, singurul eveniment dedicat exclusiv dezbaterilor pe tema obiceiurilor si tendintelor de consum din segmentul bauturilor! Detaliile despre tematicile sustinute de catre cei 19 speakeri, despre programul de desfasurare si despre modalitatile de inscriere le gasiti AICI.

Evenimentul, ce va avea loc pe data de 28 martie 2018 la Intercontinental Hotel – Sala Ronda, va propune o ampla trecere in revista a principalelor schimbari aparute in ultimul an pe piata bauturilor, de la obiceiuri si tendinte de consum pana la evolutia cererii si ofertei, in ceea ce priveste bauturile din industria ospitalitatii.

Factori de decizie din restaurante, baruri, cluburi, berarii sau cafenele ne vor povesti despre experientele proprii, despre preferintele actuale ale consumatorilor, despre lista de bauturi potrivita specificului locatiei despre modalitati de atragere si fidelizare a consumatorilor, despre evolutia consumului in locatiile pe care le reprezinta, precum si despre asteptarile lor de la furnizori sau despre oportunitatile de dezvoltare pentru viitor.

SPEAKERI

Vor participa:

  • Antreprenori, manageri de restaurante, baruri, wine bar-uri, cafenele, consultanti in domeniul food & beverage;
  • Reprezentanti ai unor importante lanturi hoteliere;
  • Reprezentanti  ai celor mai importanti furnizori de bauturi,  ingrediente, echipamente si servicii pentru acest segment.

In paralel, va avea loc o expozitie de bauturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri si topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanti din piata.

Cmentariile sunt închise