Celebrul Antonio Bachour isi lanseaza in Romania cartea “Bachour The Baker”, eveniment organizat de ICEP Hotel School

Celebrul pastry chef Antonio Bachour isi va lansa oficial in Romania cartea “Bachour The Baker”, luni, 26 martie 2018, incepand cu ora 16.30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Timisoara.

Lansarea cartii “The Baker” in Romania este organizata de ICEP Hotel School, in cadrul unei serii de evenimente ce il au in centru pe chef Antonio Bachour. In luna martie, acesta sustine trei serii de traininguri: doua etape de trei zile HandsOn Masterclass si Bachour Style Masterclass de 8 ore la ICEP Hotel School. Cei care doresc sa participe, isi pot achizitiona un bilet de aici. In cadrul lansarii invitatii vor primi o carte cu autograf.

“Bachour The Baker” este una dintre cele mai asteptate carti de cofetarie ale anului, reflectand experienta de-o viata a lui chef Bachoura. Cuprinde retete de baza – croissant, briose, aluaturi, biscuiti si multe altele -, iar fiecare dintre ele este insotita de explicatii si indicatii prinvind toti pasii realizarii.

Pastry chef Antonio Bachour este una dintre figurile marcante ale cofetariei moderne, fiind detinatorul mai multor premii internationale. Si-a inceput cariera in Puerto Rico unde a lucrat in cofetaria familiei sale, ca mai apoi sa mearga la Sand Hotel and Casino si Ritz Carlton in tara natala. Au urmat Tatula din Miami, Devito South Beach si Scarpetta din New York, Trump Soho. Chef Antonio Bachour tine traininguri si conferinte in intreaga lume, a mai publicat alte trei carti si este unul dintre cei mai activi profesionisti din social media.

ICEP Hotel School este una dintre cele mai renumite scoli din Romania fiind recunoscuta de ministerele de resort pentru a organiza cursuri de calificare si specializare in domeniul ospitalitatii. Are trei filiale in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. ICEP Hotel School este membra a ICEP World Group care are reprezentante in SUA, Marea Britanie, Turcia, Franta, Spania. In Romania este membra a Federatiei Industriei Hoteliere si a Federatiei Patronatelor Turismului Romanesc.

Cmentariile sunt închise