Subiectul aprovizionarii cu ingrediente proaspete, dezbatut intr-o noua abordare la prima editie a „HORECA Fresh Forum”

Cosul de Legume Fructe, importator si distribuitor de legume si fructe pentru segmentul Horeca, organizeaza pe data de 24 martie 2018 prima editie a HORECA Fresh Forum (HFF), eveniment dedicat unui subiect important pentru toti operatorii din aceasta piata: aprovizionarea cu ingrediente proaspete – fructe, legume, salate, plante aromate, flori comestibile, micro-plante. Evenimentul va avea loc in intervalul orar 10 – 17, la Culinary entertainment center CULINARYON (Bucuresti, Soseaua Pipera 48,Hangar 5).

„Evenimentul propune o perspectiva noua, mult mai dinamica, asupra activitatii de achizitie a ingredientelor proaspete, oferind cadrul pentru o dezbatere amanuntita asupra efectului noilor abordari asupra afacerilor pe termen mediu si lung. Daca in ultimii ani activitatea de achizitii se rezuma la goana dupa cel mai mic pret, cautarea de solutii si parteneri stabili, prima editie a HORECA Fresh Forum vorbeste despre standardizare si out of the box, propunand o dezbatere privitoare la efectul acestor abordari asupra afacerilor pe termen mediu si lung”, spun organizatorii.

Conferinta va debuta cu o serie de informatii si studii ce vor creiona o radiografie detaliata a cadrului legislativ si fiscal la care trebuie sa faca fata un buyer HORECA, dar si a riscurilor externe care ar putea avea impact asupra evolutiei intregului business.
Participantii vor lua cunostinta cu noile standarde internationale de aprovizionare cu ingrediente proaspete si cu modul in care influenteaza acest proces obtinerea recunoasterii unui restaurant. In plus, global traderi, packeri si groweri/producatori de top din peisajul local si international sunt invitati sa ofere participantilor raspunsuri referitoare la produsele HORECA implementate in business-ul lor.

Vor fi sustinute si sesiuni demonstrative de Smart Buyer Activations cu elemente de pus in practica imediat, de catre persoane cu impact decizional asupra achizitiilor in HORECA.

Vor participa: manageri de top din companii producatoare si distribuitoare de fructe si legume, reprezentanti ai unor companii de consultanta si cercetare de piata din Romania si din alte tari ale UE, directori de achizitii, National Key Account Manageri, directori comerciali, bucatari, directori de operatiuni si de dezvoltare, directori de marketing, Directori/Administratori HORECA.

Mai multe detalii despre modalitatile de participare se pot gasi pe site-ul organizatorilor. Horeca Insight este partener media al evenimentului.

Cmentariile sunt închise