Noul Executive Chef al hotelului Athénée Palace Hilton București este Tim Schmidt

Schmidt, care are o experiență de peste 13 ani în domeniul ospitalității, vine la București din funcția de Executive Chef al hotelului Hilton Köln din Germania, unde a coordonat atât echipele de bucătari ale hotelului, cât și pe cele de banqueting și de catering.

Înainte de a se alătura grupului Hilton în 2015, Chef Schmidt a deținut mai multe funcții în hoteluri și restaurante din Europa, precum ME Hotel London, restaurantul Bleeding Heart din Londra, Hotel Salzburger Hof din Bad Gastein, Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbuhel sau în hotelurile Kempinski din Hamburg și Moscova.

„Este o onoare să lucrez într-un hotel reprezentativ pentru București, fiind o provocare pe care o aștept cu nerăbdare ”, a spus Chef Schmidt la numirea în noua sa funcție. ”Sunt convins că împreună cu echipa Athénée Palace Hilton vom oferi servicii culinare de cinci stele cu care ne vom încânta oaspeții.”

La rândul său, Rainer Gieringer, director general Athénée Palace Hilton, a declarat: „Sunt încântat să-i urez bun venit lui Chef Schmidt în echipa noastră, mai ales în acest moment când hotelul se pregătește pentru petrecerile  de Crăciun și Revelion. Sunt convins că Chef Schmidt va aduce o viziune proaspătă și contribuții considerabile operațiunilor hotelului din zona de bucătărie și restaurante, atât în ​​timpul sezonului festiv, cât și în lunile ce vor urma”.

Schmidt este absolvent al școlii Freie Waldorf Hannover-Maschsee, și-a făcut ucenicia la restaurantul Die Insel din Hannover și în ultimii ani și-a definitivat studiile în Centrul de Pregătire Gastronomică din Koblenz.

În cadrul Athénée Palace Hilton, Chef Schmidt va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului – Roberto’s, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

Cmentariile sunt închise