Grecia Panorama, festivalul experiențelor elene, va avea loc în ianuarie

A doua ediție a evenimentului Grecia Panorama va avea loc în weekend-ul 18-20 ianuarie, la București, în incinta World Trade Plaza.

Evenimentul va dezvălui experiențele grecești, atât din perspectiva gastronomică, cât și din cea turistică. Pe parcursul celor două zile organizatorii așteaptă peste 3000 de vizitatori, care se vor bucura de momente speciale: degustări de produse tradiționale grecești, prezentări de pachete de vacanță, precum și reprezentații artistice surpriză.

Nu vor lipsi nici demonstrațiile culinare live, principala atracție fiind marcată de reprezentația celebrului chef Joseph Hadad, un mare iubitor al produselor culinare grecești.

În zilele evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să participe și la tombolele cu premii ce vor putea fi câștigate adhoc.

Grecia Panorama se va desfășura sub auspiciile Ambasadei Greciei în România, Organizației Naționale de Turism a Greciei, Camerei de Comerț Bilaterale Eleno – Române, SETE, Hellenic Chamber of Hotels, Hellenic Hotel Federation și fedHATTA.

Evenimentului este creat sub conceptul Explore the tastes of Greece.

Cmentariile sunt închise