Niro Group, care va redeschide Grand Hotel du Boulevard sub brandul Corinthia, are in plan investitii intr-un nou hotel si intr-un centru de excelenta in managementul hotelier

Investitiile sunt estimate la aproximativ 60 de milioane de euro

Niro Investement Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din Romania cu experienta in domeniul investitiilor imobiliare, in dezvoltarea si administrarea activelor, intentioneaza sa-si extinda si sa-si consolideze pozitia in industria hoteliera si a turismului.

Pe langa parteneriatul pentru amenajarea Grand Hotel du Boulevard, hotel ce urmeaza a fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul hotelier de lux Corinthia, compania a anuntat o investitie semnificativa in dezvoltarea proiectelor hoteliere, estimata la aproximativ 60 de milioane de euro, pentru urmatorii 4 ani.

“Este o perioada extraordinara in ceea ce priveste dezvoltarea Niro Investment Group si suntem onorati sa fim partenerii unor nume de marca din sectorul hotelier de lux international precum Corinthia, sprijinind astfel cresterea pietei hoteliere si turistice locale. Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezinta un proiect imobiliar major al companiei noastre dezvoltat in sectorul ospitalitatii, in conditiile in care intentionam sa dezvoltam in timp un portofoliu valoros de hoteluri si restaurante in Romania. Sunt convins ca avand expertiza necesara, implicarea echipei noastre de profesionisti, dar si sprijinul partenerilor nostri, ne vom putea baza pe succesele anterioare ale companiei pentru a ne extinde in continuare prezenta grupului in noi domenii de activitate”, a declarat Nicolae Dumitru, presedinte al Niro Investment Group.

In martie 2018, lantul hotelier Corinthia Hotels si Niro Investment Group au anuntat semnarea unui parteneriat pe termen lung pentru deschiderea unei noi cladiri de lux in Bucuresti: hotelul Grand Hotel du Boulevard, o cladire istorica emblematica care isi va redeschide portile pe 1 decembrie 2019. Construita in 1867, cladirea monument istoric a fost utilizata ultima data ca hotel in urma cu peste 10 ani, in prezent urmand sa fie renovata pentru a se putea ridica la standardele caracteristice de lux si stil ale hotelurilor Corinthia.

Pe langa acest parteneriat, Grupul Niro a anuntat semnarea unui contract de colaborare si sustinere a Serviciul de Ajutor Maltez din Romania (SAMR), o organizatie non-profit care in ultimii 25 de ani a derulat programe pentru persoanele vulnerabile – persoanele in varsta, bolnave, persoanele cu handicap si alte grupuri vulnerabile. Serviciul de Ajutor Maltez din Romania este una dintre organizatiile Ordinului Suveran de Malta.

Un nou proiect hotelier dedicat calatorilor de business si de leisure
Niro Investment Group intentioneaza sa continue investitiile in industria ospitalitatii prin amenajarea unui nou hotel premium in Bucuresti, situat pe bld. Expozitiei. Se estimeaza ca noul hotel se va deschide pana in 2021 si va avea o suprafata totala construita de aproximativ 30.000 m2, fiind destinat oamenilor de afaceri si turistilor de placere.

Parteneriat cu SAHEG, sprijinit de catre HAMA, pentru lansarea unui centru de excelenta in managementul hotelier
De asemenea, un alt proiect are ca obiectiv sustinerea sectorului ospitalitatii si al turismului, iar in acest scop grupul a semnat cu Institutul elvetian de educatie in sectorul ospitalitatii Swiss Alpine (SAHEG) un acord strategic pe termen lung in urma caruia se va infiinta un centru de excelenta in managementul hotelier si arta culinara in Romania. Aceasta initiativa este sprijinita de asociatia Hospitality Asset Managers (HAMA) din Orientul Mijlociu si Africa. “Centrul va stabili standardele de excelenta in ceea ce priveste formarea in domeniul managementului ospitalitatii si a serviciilor asociate din Romania si din regiune. Obiectivul institutului este acela de a aduce nivelul competentelor din sectorul hotelier la standardul cerut de turistii locali sau internationali care calatoresc de placere sau in scop de afaceri”, au precizat reprezentantii grupului.

Cmentariile sunt închise