Lansare: A aparut CityBest Bucuresti, ghidul restaurantelor recomandate din Capitala

A aparut ghidul CityBest Bucuresti, 160 de pagini (editie bilingva, in romana si engleza de recomandari de luat masa in Capitala, verificate personal de editorii publicatiei – este cel mai nou instrument de orientare in “jungla” sutelor de restaurante, bistro-uri si pub-uri din oras. Destinat atat localnicilor cat si turistilor, ghidul prezinta cateva zeci de localuri mai mult sau mai putin cunoscute, grupate pe zone, fiecare avand mentionate specificul gastronomic, recomandari din meniu (alegerile editorilor si / sau specialitatile casei), nivelul de preturi si ocaziile de consum.

“Consideram ca restaurantele sunt la fel de importante ca spectacolele, concertele, cinematografele pentru viata sociala a unui oras. Dincolo de marea cultura sau arhitectura, un oras se dezvaluie deopotriva locuitorilor si vizitatorilor si ramane memorabil prin calitatea mancarii si a locurilor unde oamenii merg sa socializeze si sa se bucure de desfatarile normale”, spun editorii publicatiei.

Criteriile de selectie a acestor locuri recomandate au fost: raportul decent calitate / pret, mancarea corecta si gustoasa, atmosfera, ospitalitatea, atractivitatea evenimentelor organizate, paring-urile cu bauturile. Categorii cuprinse: restaurante si bistro-uri / braserii casual – in mare parte, cu specific international si etnice: italienesti, spaniole, germane, asiatice, s.a. precum si romanesti, wine bar-uri si pub-uri hip, restaurante premium si fine dining-uri atent selectate si cateva concepte inedite, recent aparute. Locurile prezentate au descrieri ale meniurilor de mancare, recomandari de preparate care au retinut atentia editorilor si / sau specialitatile  (chef’s signatures), descrierea listei de vinuri sau a altor bauturi pe care se pune accent, tipurile de evenimente organizate, seri tematice cu paringuri, degustari, brunch-uri s.a.

CityBest Bucuresti este o publicatie realizata de CityBest.Ro si Vinul.Ro. Coordonare editoriala: Adriana Popescu, jurnalist cu aproape 10 ani de experienta in presa horeca si food & wine, redactor sef CityBest.Ro, editor Vinul.Ro .

Cmentariile sunt închise