Diego Lozano aduce arta ciocolatei braziliene în România la inițiativa Horeca School

Ciocolatierul Diego Lozano deține importante recunoașteri internaționale, devenind Ambasador al Ciocolatei Callebaut, iar în prezent are propria școală de cofetari în Brazilia, Escola de Confeitaria Diego Lozano, considerată cea mai bună școală din America Latină în domeniu. Susține, în premieră, în România un Chocolate Art Show în data de 14 Noiembrie în locatia Kuxa Event și un Masterclass în perioada 15-17 Noiembrie la invitația Horeca School, găzduit de laboratorul Grace Couture Cakes .

Temele propuse pentru Chocolate Art Show sunt piesele decorative realizate din ciocolată, diverse tipuri de bomboane, pictură cu unt de cacao, temperare și cristalizare. Secretele prelucrării ciocolatei vor fi dezvăluite prin strategii cu aplicabilitate imediată.

Pentru cofetari, dar și pentru pasionații de arta deserturilor există ocazia să lucreze alături de Diego Lozano timp de trei zile, în cadrul sesiunii de Masterclass, o serie de rețete inedite, în care arta și magia ciocolatei se împletesc în mod spectaculos.

Horeca School este școala contemporană, orientată în permanență spre formarea profesională de calitate a noilor generații prin furnizarea de cursuri în sfera cofetăriei – ciocolateriei, bucătariei și hotelieră. Face primul pas pentru punerea în practică a unui proiect, prin care România să devină un punct de interes pentru marii maeștrii culinari internaționali, având în vedere facilitarea transferului de know-how în industrie.

 

Cmentariile sunt închise