La Mama preia restaurantele din Muzeul Țăranului Român

Compania Trotter Restaurant, societatea care operează rețeaua de restaurante La Mama, deținută de Cătălin Mahu, vă prelua spațiile de alimentație publică ale Muzeului Țăranului Român (MȚR).

Trotter Restaurant a fost desemnat câștigător al licitației de atribuire a spațiilor destinate activității de restaurante printr-o decizie de adjudecare din data de 12.04.2019.

Până la acest moment, activitatea de alimentație publică din cadrul MȚR era desfășurată de societatea Local Real, încă din anul 2007. Contractul cu această societate a expirat în 2018, fiind prelungit prin acte adiționale.

Suprafața utilă a spațiilor scoase la licitație este de 335 de metri pătrați, prețul de pornire fiind de 10 euro / metru pătrat / lună, plus TVA. Contractul de închiriere are durata de 4 ani, contravaloarea chiriei urmând a fi actualizată anual în funcție de nivelul indicelui general al prețurilor de consum din perioada anterioară.

La începutul anului, Cătălin Mahu, administratorul Trotter Restaurant, își anunțase intenția de a mai deschide noi restaurante, indicând faptul că se află în discuții avansate cu deținătorii unor spații comerciale, fără a da însă mai multe detalii. ”Depinde foarte mult de proprietarii spațiilor pe care le vizăm. Sunt mai multe zone din București pe care vrem să le acoperim, cum ar fi zona de nord sau cartierele. Față de acum 20 de ani, când lumea fugea de cartiere spre centru, acum cartierele au devenit mini orașe, iar oamenii preferă să rămână lângă casă”, spune Mahu.

Rețeaua de restaurante La Mama este formată astăzi din șase restaurante, localizate în București, și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 4,3 milioane de euro, în creștere cu 10% față de 2017.

Cmentariile sunt închise