Încep înscrierile la prima conferință din seria HORECA NEXT LEVEL – FOOD TRENDS

Horeca Insight, platforma de comunicare B2B dedicată industriei Ospitalității, anunță deschiderea înscrierilor la primul eveniment din seria Horeca Next Level. Conferințele anuale care pun accent pe un segment Horeca, sunt un excelent prilej de networking și interacțiune între managerii, profesioniștii și furnizorii din Industria Ospitalității. Seria de evenimente Horeca Next Level din acest an este alcătuita din 4 conferințe în București și 2 conferințe în țară, fiecare abordând o tematică de interes general pentru profesioniștii din industria Horeca: Food, Drinks&Coffee și Pastry& Dessert.

Evenimentele sunt structurate în conferință și spațiu dedicat pentru expozanți parteneri: FOOD TRENDS 2023 va avea loc pe 25 aprilie și va fi găzduită de Grand Hotel Bucharest.

Conferința HORECA NEXT LEVEL: FOOD TRENDS va cuprinde trei paneluri tematice, concentrate pe noile obiceiuri de consum și dorința crescută a operatorilor de a livra servicii de ospitalitate la standarde premium. Evenimentul va analiza și cele mai recente tendințe în cucerirea publicului prin concepte de nișă, cum prevenim risipa alimentară și nu în ultimul rând, contextul fiscal și legislativ al industriei. In paralel cu desfășurarea panelurilor, va avea loc și o expoziție de produse, ingrediente, soluții și servicii prezentate de producători, cât și show-uri de live cooking.

Panelurile sunt axate pe dezbateri constructive legate de explorarea oportunităților emergente, planuri de dezvoltare și consolidare, obiceiurile și tendințele de consum în anul 2023, precum și pe exemple de strategii ale afacerilor de succes. Printre invitați* se vor număra manageri de restaurante, furnizori de servicii și ingrediente Horeca, chefi și reprezentanți ai companiilor care desfășoară activități conexe Ospitalității: Valentin Hristu, Horia Constantinescu, George Boruna, Călin Ionescu, Ion Biriș, Mihai Toader, Chef Nico Lontras, Radu Dumitrescu, Odai Shhab și Daniel Mischie.

*urmând a fi confirmați ferm, lista este orientativă.

Conferința HORECA NEXT LEVEL: FOOD TRENDS va cuprinde trei paneluri tematice:  Impactul legislației în evoluția Ospitalității (cu teme din sfera modificării TVA pentru Horeca, implementarea valorilor nutriționale în meniu, legalizarea bacșișului, francize ca oportunități de business), Trendul ca necesitate (abordează subiecte precum experiența premium și restaurantul ca hub cultural, minimalism, meniu nostalgic, organic sau funcțional, sustenabilitate, risipă alimentară și alinierea sezonieră) și un panel dedicat Delivery & Tech în Horeca cu accent pe Ghost Kitchens, Delivery Marketing & Growth, soluții de livrare și rezervare.

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “FOOD TRENDS” din 25 aprilie 2023 este gratuită în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul din pagina dedicata evenimentului.

Vă invităm și la evenimentele viitoare din categoria HORECA NEXT LEVEL: Drinks&Coffee  Trends – 23 mai 2023 și Pastry&Dessert Trends – 20 iunie 2023.

 

Cmentariile sunt închise