ibis Styles Bucharest City Center se va deschide in primul trimestru din 2020

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, a anuntat semnarea unui contract de management pentru un nou hotel ibis Styles in centrul Capitalei. Noul hotel ibis Styles, ce urmeza sa fie deschis in T1 2020, este dezvoltat in parteneriat cu proprietarul si investitorul roman Dentotal Hospitality si va fi administrat de Orbis.

Europa de Est ofera destinatii noi, unice, atat pentru cei care calatoresc in scop de afaceri, cat si in interes personal, din intreaga lume. In plus, economiile tarilor din aceasta parte a lumii sunt in crestere, la fel si puterea de cumparare. Cu siguranta, vedem potentialul si de aceea extindem intr-un mod dinamic reteaua noastra de hoteluri din aceasta regiune sub marcile AccorHotels. In prezent oferim 129 de hoteluri in 12 tari si avem peste 40 de proiecte noi, semnate„, a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis.

ibis Styles Bucharest City Center este situat pe strada Stirbei Voda, la cativa pasi de Ateneul Roman, Palatul Regal, Opera Nationala si Gara de Nord. Hotelul va oferi 152 de camere, inclusiv camere pentru familii si pentru oaspetii cu dizabilitati, un restaurant, bar, sali de conferinta, precum si parcare proprie. Bluza romanesca emblematica „ie” va fi inspiratia pentru povestea si designul interior al ibis Styles Bucharest City Center.

„Cu 11 hoteluri in prezent si alte 10 in plan, Romania este o piata cheie pentru noi si suntem mandri ca, in parteneriat cu Dentotal Hospitality, ne consolidam in continuare pozitia de lider prin deschiderea ibis Styles City Center, care va fi unul dintre cele mai fermecatoare si elegante hoteluri din Bucuresti. Vom continua sa cautam oportunitati de dezvoltare pe piata, ce demonstreaza un potential puternic pentru brandurile de varf ale AccorHotels”, a adaugat Frank Reul, Director de dezvoltare al Orbis & AccorHotels Europa de Est.

Marca ibis Styles detine mai mult de 420 de hoteluri la nivel global, in 45 de tari.

Cmentariile sunt închise