Inscrie-te acum la Foodservice & Hospitality Expo! Mai sunt doar 2 zile!

Au mai ramas doar doua zile in care va puteti inscrie pentru a participa la Foodservice & Hospitality Expo, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv industriei Horeca! Timp de 3 zile, veti avea ocazia sa asistati la numeroase show-uri de gatit live ale unor bucatari celebri, veti putea degusta diverse produse alimentare si vinuri, si veti putea participa la opt workshop-uri, ce aduc in atentie teme de interes pentru toti profesionistii din Horeca.

15 cunoscuti chef-i au pregatit, special pentru acest eveniment, demonstratii ce se focuseaza atat pe tehnicile de gatire cat si pe ingrediente. Ii vom vedea cum vor gati live adevarate meniuri, ce cuprind preparate “surpriza”, concepute in functie de specificul bucatariei pe care o promoveaza fiecare chef in parte.

Programul complet al demonstratiilor culinare, in care puteti vedea cand vor gati cei 15 chef-i, precum si preparatele pe care le vor gati, il puteti vedea AICI.

De asemenea, participand la workshop-urile tematice, veti putea afla care sunt cele mai noi obiceiuri de consum pe piata de food si beverages – in zilele de sambata, 21 octombrie, si duminica, 22 octombrie, pentru noutatile din piata de cafea, cocktails & spirits, iar luni, 22 octombrie, despre piata vinului.

Pe langa acestea, duminica, 21 octombrie, va invitam la doua interesante workshop-uri, unul despre tendintele in design-ul de restaurant si hotel, celalalt despre solutiile si inovatiile din sfera noilor tehnologii digitale.

Dimineata zilei de luni, 22 octombrie, este dedicata unor teme de interes major pentru industria Horeca, si anume impactul ultimelor schimbari legislative din domeniu si noi propuneri, de la reglementarea bacsisului, TVA 5%, pana la eliminarea salariului mediu impus angajatilor non UE si aspecte practice dupa implementarea GDPR. Programul complet este disponibil AICI.

Biletul de participare, ce ofera acces atat la expozitie cat si la toate manifestarile conexe si workshop-urile din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achizitionat de AICI. Accesul la eveniment va fi permis doar pe baza ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se va obtine numai in urma inscrierii in platforma online.

Va asteptam la Foodservice & Hospitality Expo sa descoperiti si sa testati noutatile si inovatiile din domeniu, sa indentificati noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata exclusiv industriei Horeca!

Cmentariile sunt închise