Un nou hotel Ibis Styles s-a deschis în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă

Accor, liderul mondial în domeniul ospitalității, anunță cu bucurie deschiderea unui nou hotel ibis Styles în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, principala poartă de legătură a Bucureștiului cu lumea – a cincea deschidere ibis Styles în România și a treia în capitală.

Hotelul va funcționa sub forma unui acord de management cu partenerul și investitorul Liwa Properties S.R.L., o filială a ABS Holdings. HH SHK. AHMED BIN SAIF AL NAHYAN este fondator și președinte al ABS Holdings și deține mai multe investiții în hoteluri și în afaceri cu linii aeriene.

Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, nou construit, este situat în Otopeni, pe Calea Bucureștilor 222, la doar 800 de metri de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Acesta este format din 84 de camere – 75 standard, 3 superioare și 6 premium, camere de familie – un bar, un restaurant și parcare proprie. Reflectând conceptul „all inclusive” al brandului, ibis Styles Bucharest Airport oferă un mic dejun generos și wi-fi gratuit, întotdeauna inclus în prețul camerei. Pentru comoditatea și confortul oaspeților, hotelul acceptă animale de companie și oferă, la cerere, transfer gratuit de la aeroport.

ibis Styles Bucharest Airport este popasul ideal înainte de călătorie sau imediat după aterizare, poziționat convenabil în proximitatea Aeroportului Internațional Henri Coandă. Tematica hotelului este un tribut față de pasiunea proprietarului său pentru zbor, investiția într-un hotel inspirat de aviație fiind o încununare a unei pasiuni de-o viață.

„Traficul pe Aeroportul Internațional Henri Coandă a depășit 12,6 mil de călători în 2022 și continuă să crească, reflectând atractivitatea capitalei noastre și a împrejurimilor sale atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. În calitate de hotelieri, misiunea noastră este să ne asigurăm că cei care ne vizitează se bucură de confort și servicii de calitate. Ibis Styles este brandul ideal pentru a oferi acest lucru, deoarece combină forța uneia dintre cele mai importante rețele internaționale – Accor, cu pasiunea și creativitatea unei echipe locale de profesioniști care se dedică să transforme fiecare vizită într-o experiență plăcută și surprinzătoare.” a declarat Valentin Gheorghe, General Manager, ibis Styles Bucharest

Designul creativ și atmosfera ludică sunt ceea ce îi întâmpină pe călători când stau la ibis Styles. Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă ospitalitate simplă, contemporană și economică. Personalul prietenos se bucură să îi surprindă pe oaspeți cu mici detalii extra pentru ca fiecare sejur să fie unic și memorabil. Cuplurile, familiile, călătorii singuri și oaspeții de afaceri sunt întâmpinați cu căldură în cele peste 560 de hoteluri ibis Styles cu design unic, în peste 45 de țări. ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Cmentariile sunt închise