Horeca Next Level – Food- 18 octombrie 2016 Bucuresti

Un nou eveniment din seria Horeca Next Level Food: “Consumatorul modern – intre fine dining, comfort food si street food”

Food & Bar, cea mai importanta resursa de know-how si informatii pentru industria Horeca, continua seria evenimentelor Horeca Next Level Food cu o noua editie, avand ca tema “Consumatorul modern: intre fine dining, comfort food si street food”, Evenimentul va avea loc pe data de 18 octombrie 2016 la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

Horeca Next Level Food: “Consumatorul modern – intre fine dining, comfort food si street food” va cuprinde o sesiune extraordinara de conferinte si discutii tematice despre conceptele de succes, obiceiurile de consum, educatia culinara si tendintele in Horeca. Despre curajul de a te diferentia in piata, despre ingredientele succesului, despre ce este o experienta fine dining, cine sunt promotorii bucatariei haute cuisine si cum se implica ei in educarea consumatorilor, despre evolutia conceptelor bistro si street food si care vor fi directiile de dezvoltare ale acestora in viitor, dar si despre potentialul exoticelor locatii cu specific asiatic, vor vorbi unii dintre cei mai cunoscuti chef-i si proprietari de restaurante din Romania, precum si reprezentanti ai unor mari lanturi de restaurante.

[hr style=”dashed”]

Program Horeca Next Level – Food

[hr style=”dashed”]

WELCOME COFFEE – 09:30 – 10:00

PANEL I: DIFERENTIEREA, INTRE NECESITATE SI CURAJ

In ultimii ani, curajul de a gandi si a face lucrurile diferit a generat povesti de succes in industria Horeca. Dincolo de investitii, consumatorii apreciaza in principal cateva “ingrediente”: autenticitate, calitate, servicii samd. Cu alte cuvinte, diferentierea trebuie sa se regaseasca la nivel de abordare, de concept, de meniu, si mai ales la nivel de achizitii (ingrediente locale/sezoniere). Chiar si in relatia cu furnizorii, diferentierea ca strategie de business conduce la parteneriate solide.

10:00 – 11:30
Speakeri:

  • Liviu Popescu – Grupul Fratelli
  • Ion Biris – Managing partner Grupul Loft
  • Loredana Negoita – Customer Relationship Manager Grupul City Grill
  • Nicolae Lica –  Executive Chef JW Marriott
  • Alexandra Bran – Senior Food & Drink Coordinator Radisson Blu Hotel
  • Alesea Brinzila – Director Achizitii OceanFish

PAUZA DE CAFEA 11:30 – 11:50

PANEL II: FINE DINING – CE EXPERIMENTEZI INTR-O LOCATIE FINE DINING?

Cine sunt promotorii bucatariei haute cuisine si cum se implica ei in educarea consumatorilor? Exista suficient loc pe piata romaneasca pentru restaurantele fine dining? Care sunt principalele obstacole in dezvoltarea conceptelor fine dining? Care ar fi “reteta succesului” pentru un restaurant fine dining? Ne putem astepta la o stea Michelin in Romania? Cat de curand?

11:50 – 13:30
Speakeri:

  • Joseph Hadad – Joseph
  • Cezar Munteanu – Cézanne
  • Samuel Le Toriellec – L’Atelier
  • Sidia Sissoko – Norma
  • Florentina Constantin – Director Vanzari Bucuresti divizia Horeca Marthon
  • Demonstratie culinara Unilever Food Solution: Chef Robert Voicu, Emanuel Mocanu

PAUZA DE MASA  – 13:30 – 14:15

PANEL III: BISTRO – UN CONCEPT VERSATIL

Care sunt principalele atuuri ale unui astfel de restaurant? Este folosirea produselor locale si/sau sezoniere o directie ce poate fi aplicata si in Romania? Se poate vorbi despre un anumit tip de bucatarie ca este mai “potrivit” pentru un astfel de restaurant?

14:15 – 15:00
Speakeri:

  • Radu Dumitrescu – Voila
  • Bogdan Cervenschi – Ad Hoc Bistro
  • Irina Laptoiu  – Grano

PANEL IV: RESTAURANTELE ASIATICE – DIVERSITATEA LOCATIILOR CU UN ASTFEL DE SPECIFIC IN PEISAJUL ROMANESC

Bucataria asiatica, una dintre cele mai apreciate la nivel mondial, a inceput sa fie din ce in ce mai diversa si in Romania. Cum vedeti evolutia segmentului locatiilor cu specific – chinezesc, japonez, vietnamez, thailandez – in Romania? Cat de deschisi sunt romanii catre astfel de experiente culinare? Care ar fi provocarile cu care se confrunta o astfel de locatie? Pe ce ar trebui sa mizeze o astfel de locatie pentru a avea succes? Ce alte bucatarii ar putea avea succes pe piata romaneasca?

15:00 – 15:45
Speakeri:

  • Gabriel Faflei – Kanpai
  • Vladimir CurnicYOSHI – Sushi & Teppanyaki
  • Anne Ampawan – Kunnai

PANEL V: STREET FOOD – OPORTUNITATI DE DEZVOLTARE

Cum a evoluat conceptul street food pe piata romaneasca? Care sunt cele mai importante tendinte in obiceiurile de consum? Cum se va dezvolta pe viitor acest segment?

15:45 – 16:30
Speakeri:

  • Florin Scripca – Flavours Food Design
  • Florin Itu – Meat Buster
  • Dragos Gurarosie – Coproducator BurgerFest & Craft Beer Festival

 

[hr style=”dashed”]

Acces la Horeca Next Level Food 2016

[hr style=”dashed”]

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level Food” (18 octombrie) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

[hr style=”dashed”]

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level Food” (18 octombrie) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-u: office@foodbar.ro ) pana pe 17 octombrie 2016.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[hr style=”dashed”]

 

Cmentariile sunt închise