Lantul de cafenele “5 to go” ajunge in Cluj

Conceptul “5 To Go”, creat de catre antreprenorul Radu Savopol si lansat initial in Bucuresti, a ajuns recent si la Cluj-Napoca, prima cafenea fiind deschisa pe strada Motilor 151 (Zona Hasdeu).

“Am vazut o latura a clujenilor foarte placuta, ne-au primit cu zambetul pe buze, ne-au impartasit opinii despre concept, despre design si produse. Zona Hasdeu unde activam este frecventata de studenti si stim cat iubesc cafeaua, motiv pentru care suntem siguri ca am ales locul potrivit pentru prima locatie “5 to go”, a declarat owner-ul francizor.

Conceptul “5 to go” mizeaza pe calitate la un pret corect si pe rapiditate, promovand ideea comercializarii oricarui produs din meniu cu 5 lei.  Meniul ce contine 40 de produse, de la cafea pana la croissante sau macaroons.

Lansat pe piata la inceputul lui 2015 de antreprenorul Radu Savopol, cel care detine pub-urile Old Nick din Sinaia si Bucuresti, conceptul “5 to go” a ajuns in prezent la 25 de locatii, atat in Capitala cat si in tara, anuntand ca pana la sfarsitul anului vor ajunge la 40 dintre care 5 vor fi in orasele mari din tara.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise