The Good Food Guide, editia 2018: Cele mai bune 10 restaurante din Marea Britanie

Restaurantul Nathan Outlaw, ce poarta numele chef-ului Nathan Outlaw, a reusit in editia 2018 a topului Good Food sa se claseze pe primul loc, inaintea lui Simon Rogan si al sau restaurant L’Enclume din Cumbria.

„Trebuie doar sa aratam ca daca ramai autentic pentru tine, te uiti numai si numai la clientii tai, la ce vor ei, si folosești cele mai bune ingrediente de pe piata, vei reusi sa ajungi in varf”, a fost declaratia lui Nathan Outlaw la aflarea vestii. Initial, restaurantul a intrat in acest top in 2009, pe pozitia 11, reusind acum sa se claseze pe primul loc, inaintea celebrului The Fat Duck al lui Heston Blumenthal.

L’Enclume

L’Enclume a intrat pe locul al doilea, de asemenea cu un scor perfect de 10 puncte, in timp ce locul al treilea este ocupat de Pollen Street Social al lui Jason Atherton.

Pollen Street Social

Mai jos, lista celor mai bune 10 restaurante din editia 2018 a topului realizat Good Food Guide, iar intregul clasament, pana la locul 50, poate fi vazut pe Good Food Guide – The Top 50 Restaurants 2018

Top 10 Restaurants 2018 – Good Food Guide

1) Restaurant Nathan Outlaw, Cornwall (10)
2) L’Enclume, Cumbria (10)
3) Pollen Street Social, London (9)
4) Restaurant Sat Bains, Nottinghamshire (9)
5) The Fat Duck, Berkshire (9)
6) Restaurant Gordon Ramsay, London (9)
7) Hedone, London (8)
8) Restaurant Andrew Fairlie, Tayside (8)
9) Claude Bosi at Bibendum, London (8)
10) Casamia, Bristol (8)

Cmentariile sunt închise