Evenimentele toamnei 2017 pentru industria Horeca

Horeca Insight continua seria evenimentelor Horeca Next Level, avand in pregatire noi editii dedicate profesionistilor ce activeaza in competitiva piata a restaurantelor si celor care au ales provocarea de a contribui la dezvoltarea pietei de cofetarii, brutarii sau gelaterii. Totodata, anul acesta vom lansa prima editie a Hotel Forum, eveniment dedicat profesionistilor din industria hoteliera, atat din marile lanturi internationale cat si din locatii independente, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru acest segment de piata. Iar luna noiembrie vine cu cel mai asteptat eveniment al anului: Horeca Awards – Gala Profesionistilor din Horeca.

Primul eveniment din aceasta toamna, Horeca Next Level Food: “Consumatorul modern – intre fine dining si comfort food”, va avea loc pe data de 19 septembrie 2017 la Ramada Parc, si va oferi profesionistilor din industrie ocazia sa participe la o sesiune extraordinara de discutii tematice despre tendintele actuale din piata Horeca, atat din punct de vedere al diversificarii formatelor cat si al evolutiei obiceiurilor de consum.

Primul si singurul eveniment de pe piata romaneasca ce pune in prim plan evolutia si oportunitatile de dezvoltare a segmentului cofetarii-patiserii-gelaterii, Horeca Next Level – Dessert trends, este programat pentru data de 25 octombrie 2017, la Ramada Parc.

Hotel Forum, evenimentul dedicat profesionistilor din industria hoteliera, va avea loc pe data de 1 noiembrie 2017 si isi propune sa devina cea mai importanta reuniune a principalilor jucatori din aceasta piata, un cadru de dezbatere pentru cele mai hot subiecte ale acestei industrii.

Luna noiembrie vine cu cel mai asteptat eveniment al anului: Horeca Awards – Gala Profesionistilor din Horeca va avea loc pe data de 22, la Fratelli Studio si va premia cele mai bune afaceri din industria Horeca, dar si profesionstii din industrie, de la cel mai bun manager sau cel mai bun chef pana la cel mai bun sommelier sau cel mai bun chelner.

Stay tuned & save the date!

Cmentariile sunt închise