“Le Dîner en Blanc”, pentru prima oara in Romania

“Le Dîner en Blanc”, cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment, va avea loc pentru prima data in Romania maine, 24 august 2017.

Un eveniment ce si-a facut aparitia acum aproape trei decenii, „Le Dîner en Blanc” a evoluat in decursul anilor, devenind o adevarata traditie ce atrage in prezent zeci de mii de oameni anual, in cele mai prestigioase locatii din lume.
„Le Dîner en Blanc” se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume. Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului „Le Dîner en Bl
Aventura secreta inaugurala promite o seara de neuitat plina de eleganta, frumusete si magie, deoarece preia o locatie inedita pentru mancare, distractie, celebrare si momente de dans sub cerul orasului.

Editia inaugurala a Diner en Blanc, va avea loc in Bucuresti, pe data de 24 august 2017, intr-o locatie secreta, comunicata cu cateva ore inainte de deschiderea evenimentului, prin mesaje transmise participantilor. Dress code-ul este, evident, “totul in alb”.

Odata sositi in locatie, participantii isi vor ridica meniurile si bauturile si vor fi condusi la mese de catre voluntarii nostri. Meniurile vor fi atent pregatite de catre chef Franz Conde, executive chef al partenerului nostru Athene Palace Hilton. Vinul va fi pus la dispozitie de catre Cramele Recas, va fi un vin selectionat din gama premium al acestui partener. Apa minerala si plata va fi oferita de catre Coca Cola.

“Cramele Recas, in calitate de partener al evenimentului Diner en Blanc, isi reafirma cu aceasta ocazie statutul de lider de calitate si inovatie intre producatorii autohtoni de vin, oferind participantilor la aceasta intalnire exclusivista vinul oficial al serii. Este vorba despre sortimentul Pinot Grigio selectionat din noua gama premium Regno Recas, gama care cuprinde vinuri de o calitate dovedita international si care reprezinta tot atatea inovatii, unele in premiera pe piata romaneasca: etichete-concept, de autor, dopul bio si stilul de vinificatie savuros, care a consacrat producatorul banatean in preferintele consumatorilor romani si straini deopotriva”, spune Marina Samoila, Event Manager Cramele Recas.

Cmentariile sunt închise