Crestere de 20% a cifrei de afaceri in primul semestru, pentru Hedone Cafe

Hedone Cafe, companie producatoare de espressoare profesionale si rasnite de cafea si furnizor de servicii complete pentru prepararea cafelei, a anuntat o cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei in primul semestru din 2018, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“Pe un segment de piata extrem de competitiv, dominat de marile nume internationale, ne bucuram ca am reusit, intr-un timp relativ scurt, sa dezvoltam un model de business functional, cu premize excelente de crestere. Suntem in prezent un partener de incredere pentru peste 700 de clienti din segmentul Horeca, Corporate si SOHO, din toata tara – furnizand ceea ce ne-am dorit intotdeauna: cafea de exceptie, proaspat prajita si pachete de servicii  avantajoase, gandite astfel incat sa contribuie la cresterea si diferentierea prin calitate a afacerilor celor ce ne aleg drept parteneri“, a declarat Dan Barbu, CEO Hedone Cafe.

Businessul Hedone Cafe se afla in cel de-al cincilea an consecutiv de crestere, afacerea evoluand constant cu aprox 20% de la un an la altul, procent estimat si pentru 2018, cand se asteapta ca Hedone Cafe sa realizeze o cifra de afaceri de aproximativ 1 milion de euro.

“Ne asteptam ca 2018 sa fie an de crestere pe toate liniile. Dupa rezultatele bune obtinute in S1, continuam dezvoltarea businessului, cu accent pe Research&Development in vederea lansarii unei noi game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei. De asemenea, vom extinde capacitatea de productie atat in ceea ce priveste cantitatile si sortimentele de cafea, cat si echipamentele profesionale. Pentru aceasta, suntem in curs de derulare a unei investitii consistente, care vizeaza constructia unei noi unitati de productie Hedone Cafe”, a adaugat Dan Barbu.

 

Povestea Hedone Cafe incepe la finalul lui 2012, de la un prajitor de cafea artizanal, compania a ajuns ca in prezent sa deserveasca peste 700 de clienti, la nivel national, si sa comercializeze espressoarele si rasnitele profesionale produse in fabrica din Craiova, in tari din Asia si Europa. 

Cmentariile sunt închise