City Grill va redeschide legendara berărie Becker Brau din Rahova

Grupul City Grill va deschide restaurantul în această primăvară, în urma unei investiții de 500.000 de euro. Deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizează extinderea portofoliului de restaurante în clădiri sau locuri cu istoric în domeniul ospitalității, în București sau orașe mari din țară.

Daniel Mischie, CEO City Grill Group

“Bugetul total de investiții în noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depăși 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind condiționată de găsirea unor spații potrivite. Căutăm locuri care au potențial să devină destinații relevante pe harta gastronomică a orașului sau locații cu istorie, pe care să le readucem în atenția publicului, așa cum am făcut cu Caru’ cu Bere, Pescăruș sau Restaurant Hanu lui Manuc. Știm că fosta berărie Becker Brau este un astfel de loc, o destinație asociată cu buna dispoziție și berea bună, care va atrage atât o parte din publicul nostru fidel, dar și noi clienți din proximitate sau care au fost clienți ai berăriei, în trecut”,  a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Situată în cartierul Uranus pe Calea Rahovei, în incinta fostei fabrici de bere Bragadiru, noua locație din portofoliul Grupului City Grill este cunoscută de publicul bucureștean încă din 1996. Becker Brau era singura berărie cu bere craft, concept extrem de inovativ pentru acei ani, dar era la fel de apreciată pentru mâncarea gustoasă și pentru atmosfera creată de muzica live a trupelor și artiștilor care au concertat acolo.

“Mă bucur că berea Becker va fi din nou vândută acolo unde s-a inventat și a fost produsă prima dată, este un loc cu o deosebită însemnătate pentru noi. Totodată, am încredere că Grupul City Grill va transforma locul într-o destinație relevantă pentru publicul care ia masa în oraș și îi va aduce din nou faima locală și chiar internațională pe care a avut-o”, declară Christian Becker, proprietarul fostei berării.  

Spațiul are o suprafață de peste 1000 mp și poate găzdui până la 300 oaspeți în interior și 200 pe terasă.

“Este o locație de referință a Bucureștiului, exact tipul de loc în care putem să punem în valoare expertiza Grupului City Grill în domeniul ospitalității. Avem încredere că din această vară, Becker Brau va redeveni o destinație, ca restaurant din Grupul City Grill. În zona vechiului cartier Uranus se cristalizează un pol pentru restaurante cu mâncare bună, în care cel pe care il vom deschide va fi cu siguranță o atracție”, a adăugat Daniel Mischie.

Lucrările pentru amenajarea restaurantului din portofoliul City Grill care va funcționa în locul fostei berării Becker Brau sunt în desfășurare, urmând ca acesta să fie deschis în această primăvară, cu o echipa de peste 100 de angajați.

În 2018, Grupul City Grill a ajuns în la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate și este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziții sunt cele de picoli, ospătari, bucătari și ajutor de bucătar.

Daniel Mischie va prezenta în premieră toate detaliile despre noua locație preluată de Grupul City Grill în cadrul conferinței Horeca Next Level – Beverage Trends, organizată de Horeca Insight în data de 21 martie. Click aici pentru înscrierea pe lista participanților la eveniment.

Cmentariile sunt închise