În trend
- Elevii Bakery School urcă pe podiumul de la WorldSkills Cofetari-Patiseri și Brutari
- Start vot public pentru Destinația Anului® 2024
- Concluzii HORECA NEXT LEVEL – PASTRY, DESSERT & COFFEE TRENDS
- Pasiune pentru cafea transformată în vocație. Interviu cu Răzvan Burlacu
- 5 to go a depășit 550 de locații în România și avansează pe noi piețe internaționale
- Semola Re-Măcinată de la Castelana™ este alegerea profesioniștilor
- National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group
- Line Group lansează în România robotul Servi Plus – un ajutor de încredere pentru industria ospitalității
- Pepsi prezintă noul logo și identitatea vizuală pentru noi începuturi
- The Odyssey – un concept care îmbină inedit gastronomia și călătoriile
Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a singurului eveniment dedicat exclusiv pieței băuturilor.
Eveniment dedicat dezbaterilor pe tema obiceiurilor și tendințelor de consum pe segmentul băuturilor alcoolice, non-alcoolice, calde și reci. Manageri de restaurante, cluburi, baruri sau cafenele discută împreună cu furnizorii despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre parteneriatele furnizor-locație, dar și despre preferințele consumatorilor.
În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri și topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.
Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfășura în 21 martie 2019, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.
Program Horeca Next Level – Beverage Trends 2019
9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.00 –11.00 Panel I. Cafea și băuturi pe bază de cafea.
Tematici: Statistici și tendințe de consum / Diferențiere, atragerea și fidelizarea clienților / Dezvoltarea business-ului
Speakeri:
- Alexandru Niculae – partener Bob Coffee Lab *
- Vlad Buda – partener Steam Coffee Shop
- Rodica Patache – manager dezvoltare Tucano Coffee
- Marian Alexe – partener rețea The Coffee Shop
11.00 –11.20 Coffee break
11.20 –12.20 Panel II. Vinul în Horeca
Concordanța între meniurile de vin și cel culinar / Vinul românesc vs. vinul de import / Tendințe și obiceiuri de consum
- Radu Dumitrescu – Voila Bistro / Lovin Wine Bar
- Virgil Mănescu – sommelier
- Cătălin Costiniuc – sales manager Eastern Europe Smurfit Kappa
- Marina Samoilă – event manager la Cramele Recaș
- Daniel Bichir – manager Le Sommelier (Brașov), vicepreședinte OSR 2011
12.20 –12.40 Coffee break
12.40 –13.40 – Panel III. Piața berii
Previziuni și estimări pentru vara 2019 / Diversificarea ofertei / Berile speciale și noile ocazii de consum
- Arnaud Dussaix – partener SC Ninkasi, producătorul berii Sikaru
- Daniel Mischie – CEO Grupul City Grill
- Valentin Vernea – proprietar Curtea Berarilor
- Virgil Dumitrașcu – Beer sommelier
13.40 –14.30 Business lunch
14.30 –15.30 Panel IV. Băuturi spirtoase
Meniul de bar în 2019 / Băuturile verii / Noi obiceiuri de consum
- Bogdan Niculae – partener Barmania
- Vasile Marian Sima – manager Nomad Skybar
- Daniel Bran – manager Distileriile Bran
- Ion Biriș – acționar Loft
* sub rezerva confirmării
Speakeri – Beverage Trends 2019
Acces la Horeca Next Level – Beverage Trends 2019
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 15 martie 2019.