Care sunt cele mai noi tendinte din piata locala de restaurante, catering, comenzi online de mancare si delivery? Vom afla la Horeca Next Level – Food Trends!

Horeca Insight, cea mai vasta platforma de comunicare B2B pentru industria Horeca, organizeaza pe data de 11 mai 2018 o noua editie Horeca Next Level – Food Trends, eveniment ce isi propune sa treaca in revista cele mai importante tendinte din piata de food.

Prima parte a conferintei este dedicata pietei restaurantelor, de la cele independente pana la cele amplasate in cadrul hotelurilor. Vom afla de la invitatii nostri care sunt cele mai importante criterii de care se tine cont in alegerea unui restaurant: design-ul, amplasarea, oferta gastronomica, numele bucatarului, experientele oferite si cum poate deveni un restaurant o adevarata “destinatie” pentru gurmanzi si nu numai.

Schimbarile pietei, reflectate atat in obiceuri de consum cat si in strategiile companiilor, au avut un impact major si asupra restaurantelor de hotel. Vom vedea cum un restaurant de hotel reuseste sa devina “cartea de vizita” a hotelului, atragand turisti datorita notorietatii sale, castigate prin repozitionare si inovatie in bucatarie.

In partea a doua a conferintei Horeca Next Level – Food Trends va fi adusa in atentie o piata care si-a castigat in ultimii doi ani tot mai multi consumatori: piata de delivery si comenzi online de mancare. Vom afla cum a evoluat aceasta piata si care sunt provocarile de la invitatii nostri, ce vor reprezenta cele trei parti implicate – companie furnizor de mancare, platforma de comenzi online, companie de delivery.

Un alt segment de piata ce va fi adus in atentia participantilor este cel al catering-ului de evenimente, fie ele corporate sau particulare. Vom afla s-a dezvoltat aceasta piata in ultimii ani, precum si cum au evoluat cererea si oferta in acest segment, in functie de schimbarile survenite in obiceiurile de consum. De asemenea, un alt subiect abordat in cadrul conferintei se refera o alta tendinta observata in piata locala, cu perspective de succes:  experientele oferite consumatorilor prin intermediul centrelor de evenimente culinare.

SPEAKERI

Vor participa:

  • Antreprenori, manageri de restaurante, baruri, wine bar-uri, cafenele, consultanti in domeniul food & beverage;
  • Reprezentanti ai unor importante lanturi hoteliere si hoteluri independente;
  • Reprezentanti  ai celor mai importanti furnizori de produse alimentare, bauturi,  ingrediente, echipamente si servicii pentru Horeca.

In paralel, va avea loc o expozitie de bauturi (produse alimentare, bauturi, fructe si legume, spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri si topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanti din piata.

Mai multe detalii despre speakeri, tematici si program, precum si despre modalitatile de inscriere gasiti AICI.

Cmentariile sunt închise