Calendar conferințe HORECA NEXT LEVEL 2024

Horeca Insight în calitate de platformă de comunicare B2B dedicată industriei ospitalității și organizator de evenimente, anunță deschiderea înscrierilor la conferințele relevante din primăvara și vara 2024. Evenimentele anuale din seria Horeca Next Level pun fiecare accent pe un segment Horeca, fiind totodată și un prilej de interacțiune între managerii, profesioniștii și furnizorii din ospitalitate. Seria de conferințe din acest an este alcătuita din 3 conferințe în București și 3 conferințe în țară, aducând ca noutate evenimentul de la Brașov.

Evenimentele din țară își concentrează atenția pe tendințele care modelează peisajul ospitalității din zona respectivă. Prima conferință care deschide seria este cea de la Cluj-Napoca din 14 mai 2024, urmată de Constanța pe 21 mai și Brașov pe 18 iunie. Cele trei conferințe din țară vor urma aceeași structură, cu subiecte axate pe experiența locală, sustenabilitate și practici etice și accent pe servicii versus folosirea tehnologiei în cât mai multe aspecte ale ospitalității.

La București primul eveniment HORECA NEXT LEVEL va fi PASTRY & COFFEE TRENDS care va avea loc pe 9 aprilie 2024 la Grand Hotel Bucharest și va fi dedicat trendurilor legate de consumul și pregătirea cafelei și noutăților privind segmentul de deserturi, produse de patiserie și brutărie. Conferința va fi alcătuită din trei paneluri care vor atinge cele mai importante tendințe din fiecare domeniu: cafea, ceai & alte băuturi, desertul în 2024  și patiserie, brutărie, ciocolată.

Mai multe informatii pe pagina evenimentului HORECA NEXT LEVEL va fi PASTRY & COFFEE TRENDS.

Cea de-a doua conferință HORECA NEXT LEVEL din capitală, va fi FOOD & DRINKS TRENDS pe 5 iunie 2024 la Grand Hotel Bucharest și va aborda prin tematica panelurilor felul în care manageri, antreprenori și chefi gestionează provocările din managementul corect al afacerilor lor. Panelurile vor explora pe lângă tendințele internaționale, planuri de consolidare a afacerii, strategii care s-au dovedit de succes și nu în ultimul rând, felul în care mâncarea și băutura se însoțesc firesc la restaurant, ce servim în farfurie și evident în pahar. Invitații care vor contribui la discuții sunt manageri de restaurante, furnizori de servicii și ingrediente Horeca, chefi și reprezentanți ai companiilor care desfășoară activități conexe ospitalității.

Mai multe inforamtii pe pagina evenimentului HORECA NEXT LEVEL FOOD & DRINKS TRENDS.

Seria de conferințe Horeca Next Level promite să fie spațiul în care profesioniștii industriei și reprezentanți ai autorităților și organizațiilor patronale pot dezbate deschis subiecte de interes pentru o anumită ramură a ospitalității sau pentru turismul dintr-o anumită regiune. Este totodată ocazia de a analiza starea Horeca, punând bazele pentru o evoluție coerentă a industriei. Cel de-al treilea eveniment din seria HORECA NEXT LEVEL de la București va fi HOTEL FORUM, care va avea loc pe 24 septembrie 2024 la Grand Hotel Bucharest.

Accesul la conferințele „Horeca Next Level” se poate realiza prin înscriere pe site-ul Horeca Insight, unde puteți consulta calendarul complet sau la email office@horecainsight.ro conform termenului limită aferent fiecărei conferințe. Prezența furnizorilor la conferințele Horeca Next Level se face pe bază de bilet, în timp ce reprezentanții locațiilor Horeca beneficiază de participare gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

Cmentariile sunt închise