Café Athénée propune un nou concept pentru sezonul rece: Bistro & Wine Bar

Bistro-ul Café Athénée din cadrul hotelului Athénée Palace Hilton intampina sezonul de toamna / iarna cu un concept ce are la baza un nou meniu si o lista extinsa de vinuri. Lista de preparate culinare incluse in noul meniu cuprinde si unele retete internationale inedite: de la supa traditionala chiliana din fructe de mare Paila Marina la delicatesa peruviana din carne de vita Lomo Saltado, de la Ton Saint Remy si Fajitas in tigaie fierbinte, pana la platouri traditionale romanesti servite cu cele mai bune condimente. Vegetarienii vor fi incantati de gustul Ratatouille à la Nicoise, in timp ce iubitorii de carne pot savura burgeri si fripturi delicioase.

Pentru amatorii de dulciuri, deserturile si specialitatile de patiserie din Vitrina cu Bunatati a Café Athénée sunt disponibile pe tot parcursul zilei pentru a fi savurate fie in locatie, fie la pachet pentru acasa.

Lista de vinuri cuprinde acum vinuri de calitate din Romania, Moldova, Franta si Spania, toate cele 25 de sortimente fiind servite la pahar pentru a fi gustate pe indelete alaturi de o selectie de gustari stil tapas, create cu cele mai bune ingrediente – combinatia perfecta pentru o dupa-amiaza melancolica de toamna. Pe langa toate acestea, in fiecare miercuri seara,Café Athénée ofera o atmosfera relaxata, cu muzica live.

Cmentariile sunt închise