Bolt Food premiază restaurantele de top din București și Cluj-Napoca

Bolt Food premiază restaurantele de top din București și Cluj, în cadrul ediției Restaurant Awards 2022. Restaurantele nominalizate sunt alese pe baza unor criterii predefinite, iar premiile sunt acordate în urma preferințelor exprimate de către utilizatorii Bolt Food. În luna aprilie, aceștia au avut ocazia de a-și arăta, prin vot, aprecierea pentru localul preferat.

Restaurant Awards este o campanie internațională de recunoaștere a restaurantelor partenere Bolt Food atât pentru merite gastronomice, cât și pentru rolul pe care acestea îl joacă în comunitățile lor. Campania se desfășoară în țările și orașele în care Bolt Food este prezent cu serviciile sale de cel puțin un an. Astfel, în România, anul acesta, pentru concurs s-au calificat restaurantele din București și Cluj-Napoca.


Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat:Anual, premiile internaționale Bolt Food reprezintă modul nostru de a recunoaște eforturile și implicarea de care dau dovadă restaurantele partenere, atât în pregătirea mâncărurilor delicioase, cât și în calitatea serviciilor pe care le oferă. Evaluarea participanților este realizată pe baza mai multor criterii predefinite – precum numărul și calitatea comenzilor, rating-ul general -, însă voturile primite din partea utilizatorilor noștri în luna aprilie au fost definitorii în alegerea câștigătorilor. Felicităm toți câștigătorii și le mulțumim celor care și-au exprimat prin vot aprecierea pentru restaurantele preferate!

Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este prezent în cinci orașe din România: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație.

Bolt este aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

 

Cmentariile sunt închise