Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT Romania) si-a anuntat noii directori regionali, precum si principalele directii de activitate pe termen scurt

Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism – ANBCT a anuntat numele noilor directori ai filialelor regionale, desemnati in urma unei sedinte conduse de Consiliul Director al asociatiei, reprezentat de presedinte Stefan Bercea si secretar general Cornelia Ghisoi. Intrunirea a a avut loc pe data de12 februarie 2018.

Potrivit unui comunicat emis de ANBCT, au fost numiti, cu atributiile prevazute de Statutul si Regulamentul de Organizare si Functionare al ANBCT – Romania, pentru urmatoarele functii:

  • Manager de proiect – Neag Adrian
  • Director regional Transilvania – Paul Siserman
  • Director regional Moldova – Florin Popa
  • Director regional Bucuresti – Muntenia – Laurentiu Mata
  • Coordonator departament Educational – Tineret – Alimentatie – Cezar Munteanu
  • Coordonator comitet Tineret – Alin Barabancea
  • Responsabili Departament Media – Laurentiu Mata si Alexandru Petrescu

Totodata, in cadrul sedintei s-au stabilit urmatoarele directii strategice ale asociatiei pe termen scurt:

  • Pozitionarea pe lista de asteptare pentru inscrierea la Culinary World Cup Luxembourg 24-28.11.2018 a echipelor nationale de seniori si juniori – sub coordonarea Chef Cezar Munteanu .
  • Actualizarea bazei de date cu membrii asociatiei si transmiterea de comunicate fiecarui membru in vederea definitivarii listei finale actualizate a membrilor – termen 01.03.2018.
  • Aprobarea calendarului de activitati si evenimente al Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. – ROMANIA pentru anul 2018.
  • Aprobarea protocoalelor de colaborare – draft – cu Ministerul Turismului, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei Nationale, inspectoratele scolare judetene si unitatile de invatamant cu specific alimentatie publica si turism din Romania.
  • Transmiterea catre World Association of Chefs Societes a formularului de intentie de organizare in anul 2019 a primului seminar pentru jurati World Chefs in Romania, sub patronajul World Association of Chefs Societes si organizarea Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. – ROMANIA
  • Aprobarea regulamentelor de organizare si desfasurare a competitiilor culinare pentru anul 2018, conform calendarului de activitati.

Cmentariile sunt închise