Alexandrion Group și Casa Aceves din Mexic își unesc forțele pentru a crea tequila premium

Alexandrion Group anunţă semnarea unui acord joint venture cu “Casa Aceves’’ – producător de tequila din Jalisco, principala zonă din Mexic în care se produce tequila. Cei doi lideri în producţia de băuturi alcoolice și-au unit forțele pentru a crea și lansa mai multe varietăţi de tequila autentică premium, acoperind întreaga gamă. Cei doi parteneri urmează să deschidă filiale prin intermediul cărora acest proiect va fi coordonat și implementat, iar Alexandrion Group va distribui produsele la nivel global prin intermediul reţelei sale de hub-uri de business localizate în diferite ţări.

Tequila va fi o categorie de băuturi spirtoase nouă în portofoliul Alexandrion Group, care va completa planurile de expansiune ale grupului. Echipa Alexandrion Group este entuziasmată să colaboreze cu echipa dinamică a fraților Aceves, care revoluționează arta de a produce tequila. Fraţii Aceves sunt o nouă generație de “maestros tequileros’’ care continuă să creeze cea mai bună tequila din agave albastre, în cadrul prestigioasei “case Tequilera”. Datorită talentului şi experienţei celor trei, aici sunt create unele dintre cele mai bune şi renumite varietăţi de tequila, caracterizate prin textură netedă, gust bogat, intens și complex, amintind de cele mai fine coniacuri și whisky-uri single malt din lume.

Dr. Nawaf Salameh, Președintele Fondator al Grupului Alexandrion, a declarat: „Ne bucurăm să integrăm o nouă categorie de băuturi spirtoase în portofoliul nostru de branduri și să pornim ȋn această călătorie alături de experți precum cei de la Casa Aceves. Brandul lor reflectă pe deplin valorile noastre: respectul pentru tradiție și calitatea artizanală. Acest parteneriat marchează, de asemenea, un nou pas înainte în strategia noastră de expansiune globală, ce vizează diversificarea gamei de produse pentru a oferi o varietate mai mare de produse tuturor consumatorilor noștri.”

Jose Aceves, CEO Casa Aceves, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu Alexandrion Group, o companie care apreciază calitatea. Prin integrarea tequilei noastre originale în portofoliul lor global, ne dorim să informăm consumatorii cu privire la tequila autentică.”

În ultimii ani, popularitatea tequilei a înregistrat o creștere semnificativă, captând atenția consumatorilor din întreaga lume. Producătorii s-au concentrate pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate şi, astfel, această băutură mexicană cu o istorie bogată de peste patru secole a devenit un produs foarte căutat.

Pentru producţia de tequila, Casa Aceves foloseşte 100% agave albastre, cultivate în solul magic din Jalisco, bogat în minerale specific, care conferă produsului note încântătoare. Regiunea este cunoscută drept ‘’triunghiul de aur al tequilei’’, datorită acestor caracteristici.

“Alexandrion Group este entuziasmat de provocări și oportunități noi, în special cele cu o tradiţie ȋndelungată, care oferă o calitate excepțională și o hartă pentru viitor”, a adăugat Dr. Salameh.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante.  

Casa Aceves este un producător de tequila de prestigiu, cu un palmares bogat şi este condusă de trei frați – maestros tequileros – pasionați de arta creării celei mai bune tequila din agave albastre. Producând tequila artizanală premium din 100% agave din Jalisco, Mexic, Casa Aceves obține produse excepţionale şi renumite, caracterizate prin: textură catifelată, aromă bogată și, atunci când sunt maturate, pot concura cu cele mai fine coniacuri sau whisky-uri single malt. Recunoscută drept unul dintre liderii din industria tequilei, Casa Aceves se distinge ca singura companie mexicană inclusă în prestigiosul studiu Fortune Business Insights.

Cmentariile sunt închise