A treia editie a Campionatului National de Aeropres, ateliere de discutii si prezentari de noi tehnologii si produse, la festivalul True Artisan Café

A treia editie a festivalului True Artisan Café, un eveniment marca La Marzocco, pus in scena de Artisan Coffee Equipment, va avea loc pe dta de 22 septembrie 2018, incepand cu ora 9.00 la Nod Makerspace (Splaiul Unirii, 160).

Editia din acest an este dedicata artizanilor, uniti de cafea si pasionati de domeniul lor. Vizitatorii vor gasi o diversitate de expozanti. Cum artizanii pun pasiune si iubire in tot ceea ce fac, bineinteles ca vin impreuna cu cauzee lor sociale, de a face bine si celorlalti. Anul acesta, Sorin Onisor se alatura festivalului cu o expozitie de arta fotografica cu vanzare. Banii proveniti din vanzarea fotografiilor vor merge catre familii din satele Romaniei. Proiectul este coordonat in totalitate de catre Sorin Onisor.

Editia 2018 va asteapta cu

  • Roasters village – prezentarea prajitoriilor artizanale din Romania si strainatate
  • Expozitie de arta fotografica cu vanzare – Mestesugari si mestesuguri de Sorin Onisor
  • Prezentare de noi tehnologii si produse din industria cafelei
  • Campionatul National de Aeropress – Finala in Australia

Ateliere de discutii si informare

  1. Artizani antreprenori la inceput de drum sau cu experienta in business sustinut de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD)
  2. Pasiunile mele: natia si cafeaua sustinut de Dragos Patraru
  3. Realitatile satului romanesc sustinut de Alina si Sorin Onisor
  4. Totul despre Startup Nation sustinut de Artisan Coffee Equipment si Ebriza

In cadrul festivalului va avea loc si a treia editie a Campionatului National de Aeropres, castigatorul va pleca in Sydney, Australia la finala mondiala. Cafeaua campionatului este asigurata de catre prajitoria artizanala Guido Coffee. Juriul este format din Yuko Inoue (Head Judge – castigator New York Coffee Masters 2016), Eugen Mandric (a jurizat de curand Home Roasting Espressoman Championship), Boris Montanus (experienta de 8 ani in industrie), Delia Avram (un competitor cu state vechi) si Dragos Patraru (pasionat si initiator al Cafelei Natiei, prin a carei vanzare se vor sustine cauze sociale)”.

Expozanti: Angeline Cake Boutique, Artisan Coffee, Barshaker, Balkan Wave, Biodeck, Ebriza, Guido Coffee, Kofi TI, Sheida Coffee & Stories, Studio Colors, Tastecrafters, Trofic, Vanfruct.

Cmentariile sunt închise