Ziua Portilor Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiesti

Fabrica Bergenbier din Ploiesti isi deschide portile in aceasta sambata, pe 22 septembrie 2018, pentru a impartasi celor interesati etapele de productie ale berilor produse aici.

Este o traditie sa deschidem portile fabricii pentru a intampina prieteni si pasionati care doresc sa descopere procesele si etapele fabricarii berilor noastre. Producem la Ploiesti beri de o calitate deosebita, iar Ziua Portilor Deschise este o ocazie perfecta pentru consumatori sa vada acest lucru si sa cunoasca echipa din spatele acestui proces. Sunt oameni care lucreaza cu pasiune pentru a desavarsi aceste beri”, a declarat Bogdan Cheta, directorul Fabricii Bergenbier din Ploiesti.

La Fabrica Bergenbier din Ploiesti se produc atat beri locale, cat si beri germane, belgiene sau cehesti, sub licenta. De aici pleaca sase marci de bere, fiecare produsa dupa reteta proprie: Bergenbier, cu specialitatile sale – Bergenbier Fara Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fara Alcool, Bergenbier ALE, Noroc, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Stella Artois Fara Alcool si Löwenbräu.

Participantii la Ziua Portilor Deschise vor avea parte de surprize pe durata intregii vizite la Fabrica Bergenbier S.A.. Astfel, acestia vor putea intra in lumea racoririi adevarate alaturi de Bergenbier, vor putea canta la pianul-draft Staropramen si vor experimenta realitatea virtuala alaturi de Beck’s. Mai mult, vor vedea cei noua pasi ai ritualului de turnare a berii Stella Artois si se vor delecta cu bucatele pregatite de Noroc.

 

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 700 de angajati. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producator de bere din lume.

Cmentariile sunt închise