35 de expozanti si peste 230 de vinuri premium, la cea de-a treia editie „ReVino Bucharest Wine Fair”

CrameRomania.ro si ReVino.ro organizeaza in perioada 12 – 14 mai 2018 cea de-a treia editie a salonului de vinuri si turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair”, in cadrul Hotelului Novotel, Sala Paris, Le Foyer si Terasa Mezanin, din Bucuresti.

“Evenimentul isi continua misiunea de a promova vinurile romanesti de calitate, cramele mici si mijlocii, consumul responsabil si turismul viticol la noi in tara, cat si vinurile internationale. Astfel, la aceasta editie veti avea ocazia sa degustati peste 230 de vinuri, sa cunoasteti oamenii care le produc si povestile podgoriilor din care provin. Vom avea experiente autentice cu oamenii a caror pasiune si indemanare scot ce e mai bun din ce daruieste natura in vie”, spune Alina Iancu, fondator CrameRomania.ro si ReVino.ro.

Sambata si duminica, iubitorii de vinuri, gastronomie si turism vor avea posibilitatea in cadrul salonului „ReVino Bucharest Wine Fair” sa deguste vinuri de la crame locale si nu numai, sa afle mai multe informatii despre vinuri, sa descopere zonele viticole ale tarii noastre, dar si sa-si planuiasca vizite la crame la biroul de turismul viticol.

Ziua de luni, 14 mai, este dedicata in exclusivitate sectorului HoReCa si turism, astfel incat specialistii din industria sa aiba posibilitatea unui atmosfere profesionale de degustare si de afaceri.

Editia de anul trecut a “ReVino Bucharest Wine Fair” a reunit 32 de expozanti, crame mici si mijlocii, iar peste 1.300 de vizitatori au avut ocazia sa deguste peste 200 de vinuri premium de la cramele expozante.

Cmentariile sunt închise