Vreti sa aflati cum a evoluat industria bauturilor? Va asteptam la o noua editie Horeca Next Level – Beverage Trends!

Horeca Insight, cea mai vasta platforma de comunicare B2B pentru industria Horeca, organizeaza pe data de 28 martie 2018 o noua editie a Horeca Next Level – Beverage Trends, singurul eveniment dedicat exclusiv pietei bauturilor.

Anul acesta, Horeca Next Level – Beverage Trends va propune o ampla trecere in revista a principalelor schimbari aparute in ultimul an pe piata bauturilor, de la obiceiuri si tendinte de consum pana la evolutia cererii si ofertei, in ceea ce priveste bauturile din industria ospitalitatii.

Factori de decizie din restaurante, baruri, cluburi, berarii sau cafenele ne vor povesti despre experientele proprii, despre preferintele actuale ale consumatorilor, despre lista de bauturi potrivita specificului locatiei despre modalitati de atragere si fidelizare a consumatorilor, despre evolutia consumului in locatiile pe care le reprezinta, precum si despre asteptarile lor de la furnizori sau despre oportunitatile de dezvoltare pentru viitor.

Vor participa:

  • Antreprenori, manageri de restaurante, baruri, wine bar-uri, cafenele, consultanti in domeniul food & beverage;
  • Reprezentanti ai unor importante lanturi hoteliere;
  • Reprezentanti  ai celor mai importanti furnizori de bauturi,  ingrediente, echipamente si servicii pentru acest segment.

In paralel, va avea loc o expozitie de bauturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri si topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanti din piata.

Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfasura pe data de 28 martie 2018 la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.

Mai multe detalii despre speakeri, tematici si program, precum si despre modalitatile de inscriere gasiti AICI.

 

Cmentariile sunt închise