Starbucks introduce in meniu trei noi bauturi Teavana® Tea Lattes

Lantul de cafenele Starbucks isi imbogateste meniul cu trei noi bauturi, Teavana® Tea Lattes, facute cu ceai din frunze intregi, macinate in pudra fina, precum si o placinta de mere vegana.

„Clientii pot incerca cele trei arome noi revigorante, Teavana® Rooibos, Matcha sau Apple Rooibos Tea Latte, realizate din ceai de inalta calitate, macinat extra fin, combinat cu lapte cald si spuma, permitand fiecarui iubitor de ceai sa se bucure de aroma bogata”, spun reprezentantii Stabucks.

Matcha Tea Latte este realizat cu ingrediente ecologice si contine pudra de ceai verde, lapte si spuma pentru a da o textura catifelata, in timp ce Rooibos Tea Latte are o aroma usoara de nuci dulci si este delicios cu sau fara sirop, iar Apple Rooibos Tea Latte completeaza perfect gustul Rooibos cu aroma dulce de mere.

Noile bauturi pot fi savurate atat in varianta calda, cat si rece, fara arome artificiale, fara zahar adaugat, si pot fi completate de Starbucks barista cu lapte obisnuit sau cu lapte vegetal (soia, migdale sau nuca de cocos).

Noile Teavana® Tea Lattes si placinta vegana delicioasa se gasesc in toate cafenele Starbucks din tara in perioada 6 martie – 30 aprilie 2018.

Cmentariile sunt închise