28 mai 2019 – O noua editie Horeca Next Level – Food Trends

Horeca Insight, cea mai vasta platforma de comunicare B2B pentru industria Horeca, organizeaza pe data de 28 mai 2019 noua editie Horeca Next Level – Food Trends, eveniment ce isi propune sa treaca in revista cele mai importante tendinte din piata de food.

Programul conferinței cuprinde trei sesiuni tematice in care  vor fi abordate subiecte legate de exploatarea oportunitatilor de business emergente, strategia de dezvoltare si consolidare a afacerii, tendintele culinare, scena gastronomica, redescoperirea si interpretarea bucatariei romanesti.

In cadrul primului panel, Reinventarea tradiției, vom discuta despre: redescoperirea si interpretarea bucatariei romanesti, generatia tinerilor chefi, clasic sau modern, viziune si trenduri in gastronomie, redefinerea notiunii de restaurant.

Mai multe detalii despre speakeri, tematici si program, precum si despre modalitatile de inscriere puteti gasi aici . Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level Food Trends” (28 mai 2019) este gratuita, in limita locurilor disponibile.

In paralel, va avea loc o expoziție de produse, ingrediente, solutii si servicii prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanți din piata.

Cmentariile sunt închise