Workshop susținut de Pastry Chef Ludovic Chesnay la Horeca School
Pe 25 februarie, Horeca School va găzdui un demo exclusiv de patiserie susținut de Ludovic Chesnay, Executive Pastry Chef la Avonmore Irlanda. Evenimentul va reuni cofetari și factori de decizie din industria Horeca pentru o experiență de învățare unică. Ludovic Chesnay, fost ambasador Elle et Vire, reprezintă în prezent Avonmore – Grupul Tirlán în Europa și Asia, iar organizatorul Food Point anunță că locurile sunt limitate.
Ludovic Chesnay s-a alăturat Tirlán în iulie 2023 și este în prezent stabilit în Vietnam unde ocupă funcția de Technical Sales Manager pentru Asia de Sud-Est. Cu peste 30 de ani de experiență internațională, a lucrat în patiserii renumite, restaurante și hoteluri de lux din Europa sau America de Nord și în zona Pacificului. Expertiza sa se extinde și în domeniul educațional, predând la școala Le Cordon Bleu din Ottawa și oferind consultanță în Dubai. În cadrul demonstrației de la Horeca School, va prezenta nu doar tehnici inovatoare, ci și propria viziune aplicată unor rețete iconice: Twister Cakesicle cu guava și nucă de cocos, Cheesecake San Sebastian cu fistic sau prăjitură marmorată cu ciocolată.
Ludovic Chesnay va reprezenta Avonmore, parte a Grupului Tirlán, cel mai mare producător de lactate din Irlanda, cu o cifră de afaceri anuală de peste 2 miliarde de euro. Tirlán este un lider global în industria alimentară, distribuind ingrediente de calitate pentru industria Horeca și mărci de top pentru consumatori. Fiind o cooperativă deținută de fermieri, Tirlán exportă produse lactate inovatoare și soluții personalizate în peste 95 de țări, gestionând o rețea extinsă de unități de procesare, magazine de retail și platforme online, menținând în același timp un angajament ferm față de practici sustenabile și echitabile.
Food Point, compania românească din spatele acestui eveniment și distribuitorul Avonmore în România, a fost fondată în 2014. La Food Point, misiunea declarată este de a oferi profesioniștilor produse premium, de aceea a evoluat în ultimul deceniu într-un furnizor de încredere pentru industria Horeca. Pentru detalii privind desfășurarea și înscriere, puteți contacta: octavianbaltac@food-point.ro
Cmentariile sunt închise