Ursus Breweries lanseaza Cooler Red Orange, un mix de bere si limonada cu suc de portocale rosii, fara alcool

Ursus Breweries isi completeaza portofoliul cu un nou produs – Ursus Cooler Red Orange, un mix de bere fara alcool si limonada cu suc de portocale rosii.

„URSUS Cooler Red Orange imbina perfect gustul berii si cel al limonadei cu suc de portocale rosii, adresându-se consumatorilor care vor o bautura racoritoare pentru momentele de chill total din timpul zilei, din perioada verilor calduroase dar nu numai. Este un mix de bere fara alcool, creat special pentru iubitorii berilor cu arome care doresc sa se relaxeze si sa se racoreasca cu o bautura fara alcool, dar fara sa renunte la gustul bogat al berii URSUS”, spun oficialii companiei.

“Dinamica pietei de bere, cererea consumatorilor de produse cât mai variate cât si succesul pe care URSUS Cooler Lemon l-a avut pe piata din România, a determinat extinderea gamei cu noul URSUS Cooler Red Orange. Noul produs intregeste gama Cooler si portofoliul Ursus Breweries, fiind o bere creata pentru iubitorii marcii care isi doresc ceva racoritor, fara alcool, nerenuntând la marca lor preferata”, a declarat Ingrid Viulet, Brand Manager Ursus Cooler.

Noul sortiment  este deja disponibil in lanturile de comert modern si traditional din toata tara, precum si in locatiile de tip Horeca, in mai multe variante de ambalaj: sticla returnabila de 500 ml, doza de 500 ml si pachet de 4 doze.

Cmentariile sunt închise