URBB lansează berea românească Bucur – bere de bulevard

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) lansează pe piața locală brandul de bere românească Bucur, o bere poziționată în segmentul premium. Lansarea berii Bucur s-a făcut în cadrul adecvat unui eveniment ce a reunit “protipendada” Bucureștiului modern la “bulivar”, mai exact într-o locație ce evocă farmecul altor vremuri – Dragomir Niculescu – delicatese comestibile. Berea Bucur este cu siguranță un produs autentic românesc care aduce în prezent poveștile și atmosfera Bucureștiului nostalgicilor, dar care și-a propus să adreseze generația care se reinventează și apreciază autenticitatea.

Bucur – bere de bulevard menține astfel echilibrul dintre tradiție și modernitate, făcând tranziția de la gustul unor rețete de bere consacrate la inovația adusă de ingrediente și tehnologie.

„Nu întâmplător am optat pentru Bucur – bere de bulevard. Bulevarul era, și este în continuare, acel loc unde se întâmplă toate lucrurile importante din viața urbei, locul unde se adună cele mai interesante personaje și se spun povești extraordinare, la un pahar de bere de calitate. Suntem fericiți să putem oferi consumatorilor noștri, pe lângă numeroasele branduri internaționale consacrate, o bere  românească de legendă. Bucur – bere de bulevard este mai mult decât o legendă, este esența trăirii urbane, dinamice și cosmopolite în România. Bucur îmbină armonios ideea de renaștere cu bucuria și frumosul, atât de specifice poporului român.”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

Bucur este o bere blondă, de un auriu intens, care combină trei tipuri de hamei, ceea ce îi conferă o aromă florală distinctă și echilibrată, cu nuanțe de mentă și pin verde. Gustul ușor amărui va reuși să convingă până și cei mai experimentați și sofisticați consumatori. Începând din această vară, berea Bucur – bere de bulevard este disponibilă la draught, în locații Horeca la nivel național.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Cmentariile sunt închise