Hilton Garden Inn Bucharest Airport – primul hotel deschis în incinta Aeroportului “Henri Coandă”

Hilton Garden Inn Airport își va deschide porțile pe 7 august, oferind astfel încă o opțiune de cazare celor care aleg Bucureștiul ca destinație de business sau turistică. Hotelul este situat la doar 5 minute (150 de metri depărtare de terminalul Plecări) de Aeroportul  Internațional Henri Coandă – principalul aeroport al țării și 18 km de centrul capitalei. Locația permite astfel un acces rapid fie către primul punct de atracție al orașului – Centrul Comercial Băneasa, fie către stațiunile de pe Valea Prahovei.

Hilton Garden Inn Airport va oferi cazare în 218 camere și găzduiește 5 săli de conferință, restaurant, bar, sală de fitness și magazinul The Shop.

Serviciile incluse sunt adecvate unui hotel din categoria sa: conexiune internet Wi-Fi, o sticlă de apă/persoană în momentul sosirii, facilități de preparare a ceaiului și cafelei în cameră, acces la sală de fitness, fier și masă pentru călcat, seif. Printre alte servicii disponibile putem menționa acces non-stop la magazinul The Shop și la serviciile de self-laundry. De asemenea, oaspeții hotelului pot beneficia de parcare privată contra cost.

Restaurantul “Wright flyer” este dedicat servirii meselor, dar oaspeții se pot bucura și de serviciile oferite de barul hotelului sau de lobby-ul cu o frumoasă terasă de vară.

Hotelul dispune de peste 200 mp spațiu dedicat întâlnirilor de business și care poate fi adaptat nevoilor oaspeților. Sălile de conferință moderne, echipate cu tehnologie de ultimă oră, sunt adecvate atât sesiunilor de training sau întâlnirilor, cât și evenimentelor private. Spațiul versatil permite găzduirea a până la 120 de oaspeți prin transformarea a două săli de conferințe într-una singură.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este al doilea hotel din această divizie de 4 stele a brand-ului Hilton care va fi deschis în București. Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a deschis primul Hilton Garden Inn din România în Centrul Vechi al Capitalei, în decembrie 2017.

 

Cmentariile sunt închise