Bilanț pozitiv pentru Hotelul New Montana sub conducerea Alexandrion Group

Dezvoltarea Hotelului New Montana după preluarea de către Alexandrion Group se reflectă în creșterea cifrei de afaceri în anul 2018 cu 23% față de anul precedent, iar profitabilitatea s-a mărit și ea cu 22 de procente.

„Alexandrion Group a preluat Hotelul New Montana având o strategie clară de dezvoltare a acestuia și propunându-și să redefinească eticheta ospitalității. Scopul nostru este ca experienţele oferite de New Montana clienţilor săi să se alinieze experiențelor excepţionale oferite de Alexandrion Group consumatorilor săi.”, a declarat Stelios Savva, CEO al Alexandrion Group.

Concret evoluția cifrei de afaceri în anul precedent se traduce într-o creștere cu peste 7.000 a numărului de turiști cazați în Hotelul New Montana comparativ cu 2017.

“Anul 2018 a fost un an în care am stabilit o nouă strategie de vânzări, iar rezultatele s-au văzut imediat. Ne așteptăm la o creștere și mai mare pentru 2019.”, a declarat Gabriela Boşcu, Tourism Sales Director al Alexandrion Group.

Simona Preda, General Manager New Montana Hotel a precizat că evoluția pozitivă a cifrei de afaceri s-a datorat în parte și faptului că politica de dezvoltare pune clientul pe primul loc întotdeauna.

În prezent, Hotelul New Montana din Sinaia oferă servicii de cazare, alimentație, SPA, piscină semi-olimpica și sală de fitness. Restaurantul Artemis pune la dispoziția clienților o selectie variată de preparate din bucătăria tradițională românească, dar şi din cea internaţională. În plus, pentru turiștii care iubesc muzica, în incinta hotelului a fost deschis și THE CLUB@798, un bar exclusivist cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group.

Cmentariile sunt închise