Un nou sezon de Brunch Deluxe la Sheraton Bucharest Hotel

Restaurantele Benihana și Avalon din cadrul Hotelului Sheraton Bucharest vor găzdui în fiecare duminică începând cu 22 septembrie deja cunoscutul Brunch Deluxe. Îți poți rezerva duminicile pentru o experiență culinară alături de familie și prieteni în atmosfera potrivită pentru a începe o noua săptămână.

Chef Ashlie Dias, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca element nou anul acesta, a integrat și preparate specifice bucătăriei românești. Din meniu nu lipsesc nici prăjiturile de la faimoasa cofetărie Centro Cakes, completând astfel Brunch-ul cu note dulci.

Un alt element al conceptului de Brunch îl reprezintă show-ul culinar de gătit live la teppanyaki, pe care bucătarii Benihana îl vor prezenta cu măestrie în fiecare duminică oaspeților săi.

Brunch Deluxe este gândit ca o experiență completă, pentru toată familia, așa că cei mici se pot bucura de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părinții vor fi invitați la degustări de vin asociate cu brânzeturi fine, sub îndrumarea somelierul Sheraton.

Brunch Deluxe va fi disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:30 – 16:00, la prețul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (între 6 și 12 ani). Copiii până în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea, accesul la piscina hotelului este inclus.

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele linii de transport public, Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri în 130 de țări. Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi, cum ar fi acces gratuit la internet WiFi de mare viteză şi serviciu de concierge. Experiența culinară oferită de  restaurantele Avalon, respectiv Benihana combină ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gătit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale.

 

Cmentariile sunt închise