Un nou hotel ibis se va deschide în București

Deschiderea ibis Bucharest Politehnica este planificată pentru al treilea trimestru din 2020. Hotelul va avea 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

Hotelul va fi operat de Orbis Hotel Group, partener al AccorHotel, prin semnarea unui contract de management cu partenerul și investitorul Novum Business Services SRL.

„ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potrivește perfect acestei locații, datorită proximității sale față de cel mai mare centru universitar din România, pe de o parte, și, pe de altă parte, față de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din București. Prin aderarea la rețeaua ibis, această proprietate se va mula perfect ambițiilor noastre în ceea ce privește investițiile„- adaugă Adrian Gheorghe de la Novum Business Services SRL.

Noul hotel va fi construit în partea central-vestică a capitalei, în proximitatea zonei Orhideea, pasajului Basarab și a stațiilor de metrou Grozăvești, Petrache Poenaru și Politehnica, unde se conturează un viitor nucleu de birouri al Bucureștiului.

„Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, si ne consolidam planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitala, cat și în principalele orașe regionale din țară”. – a declarat Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe.

Hotelul va fi situat lângă Universitatea Politehnică din România (UPB) care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. ibis Bucharest Politehnica va fi poziționat pe partea dreaptă față de intrarea principală în campus, din Splaiul Independenței.

Cmentariile sunt închise