BECK’S a lansat în România patru noi sortimente de bere

Beck’s 1873 Pils, Beck’s Pale Ale, Beck’s Amber Lager și Beck’s Red Ale sunt cele patru beri Beck’s introduse în colecția Taste The World.

Berile din noua gamă sunt fabricate după rețete inspirate din locuri legendare pentru istoria acestei băuturi: Germania, Marea Britanie, Australia și Irlanda. „Prin această lansare, ne-am dorit să aducem experiența berii din 4 colțuri ale lumii: de la peisajele calde și spiritul liber al Australiei, la atmosfera începuturilor berii în Germania, de la tărâmurile pitorești și caracterul puternic al Marii Britanii, până la nuanțele roșcate ale Irlandei. Noile specialități Beck’s reprezintă o incursiune senzorială – 4 gusturi, 4 tipuri de hamei care contribuie la caracterul deosebit al fiecarui tip de bere”, a declarat Mihaela Curcudel, Associate Brand Manager.

Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct dintr-o reţetă germană din anul 1873 şi păstrează prospeţimea tradiţională cu 100% hamei aromatic. Beck’s Pale Ale, bere cu 6,3% ABV, este produsă după o rețetă originară din Marea Britanie, având un gust puternic, aromat de hamei şi o notă fructată. Beck’s Amber Lager, bere de inspirație australiană, cu 5,7% ABV, are un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând. Beck‘s Red Ale, cu 4,5% ABV, are o aromă ușor condimentată, inconfundabilă, specifică Irlandei, cu o notă intensă de malţ.

Rețeta de fabricație a berii Beck’s respectă în continuare Legea Germană a Purității Berii, folosind doar cele 4 ingrediente de bază: apă, malţ, hamei și drojdie. Beck’s este o bere din portofoliul Bergenbier S.A., companie ce face parte din grupul Molson Coors Brewing Company.

Cmentariile sunt închise