Ultima saptamana de nominalizari pentru Premiile Food & Bar 2016

premiilefoodbar2016

A mai ramas doar o saptamana pana la inchiderea nominalizarilor pentru Premiile Food & Bar, editia 2016. Pana sambata, 8 octombrie 2016, puteti face nominalizari pentru restaurantele, cluburile, pub-urile, ceainariile, cafenelele, companiile de catering si de delivery, unitatile QSR, patiseriile, cofetariile sau brutariile care vor intra in cursa pentru castigarea unui premiu la Gala Food & Bar, ce va avea loc in seara zilei de 23 noiembrie 2016.

Editia din acest an a Premiilor Food & Bar cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR).

Puteti face nominalizari pentru una sau mai multe categorii. Pentru validarea unei nominalizari, aceasta trebuie sa contina: nume locatie/companie nominalizata, adresa, persoana de contact, telefon, e-mail, scurta descriere, motivarea nominalizarii, categoria in care se face nominalizarea, precum si datele de contact ale celui care nominalizeaza. De asemenea, pentru eventuale clarificari, va rugam sa ne furnizati si datele dvs. de contact. Numarul de nominalizari acumulate de nominalizati nu are nici o importanta asupra votului final.

Nominalizarile pot fi facute online AICI pana pe data de 8 octombrie 2016. Dupa validarea nominalizarilor, se alcatuiesc listele finale de vot care vor fi trimise catre membrii panelului de vot. Pentru desemnarea castigatorilor prin votul final, Food & Bar alcatuieste un panel format din sute de persoane, structurat in trei mari categorii: clienti, furnizori si profesionisti Horeca (proprietari, manageri, specialisti). Mixul de votanti si perspectiva lor diferita asupra pietei asigura obtinerea celor mai relevante rezultate in topurile finale. Mai multe detalii despre tehnica de vot puteti gasi AICI.

Stii un restaurant bun? Dar un club? Sau poate o cafenea? Nominalizeaza acum!

Cmentariile sunt închise