Tinerii talentati sunt invitati, din nou, sa creeze eticheta vinului young.LILIAC

Crama Liliac a dat startul concursului, devenit deja traditie, pentru crearea noii etichete pentru vinurile young.LILIAC. Din 2012, vinul comercializat sub brandul young.LILIAC isi schimba anual eticheta, lansand o provocare pentru toti tinerii designer-i sau ilustratori si nu numai.

Cei care doresc sa intre in concurs trebuie sa trimita propria propunere grafica, care sa se potriveasca celor 3 sortimente young.LILIAC (Fruity, Fresh, Light Rose) si sa poata fi adaptata ulterior in trei culori (portocaliu, albastru, mov) la adresa hello@liliac.com pana pe data de 16 octombrie 2017.

Pentru ca este tanar si nelinistit, cool si mereu in pas cu moda, young.LILIAC isi schimba eticheta in fiecare an. Daca esti designer sau ilustrator, poti fi TU cel care creeaza “tinuta” young.LILIAC pentru anul acesta! Ti-am pregatit 4 super premii ce constau in bani, multe sticle de young.LILIAC pe care sa le consumi impreuna cu prietenii tai, vizite la Crama Liliac si alte surprize!”, precizeaza reprezentanții Liliac.

Anul trecut, castigatorul concursului “Design young.LILIAC’s New Label” a fost Mihai Lacatusu, care a creat design-ul editiei din acest an.

De-a lungul celor 5 editii de concurs, diversi tineri talentati, pasionati de grafica au fost desemnati castigatori.

Perioada de inscriere in concurs se termina pe 16 Octombrie. Toate premiile vor fi desemnate pe 25 Octombrie. Intregul regulament aici!

Cmentariile sunt închise