HORA lanseaza The Workshops, o serie de 10 seminarii distincte, dedicate educatiei din domeniul Horeca

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) organizeaza pe data de 10 octombrie 2017, la J.W. Marriot, The Workshops, eveniment ce reprezinta partea practica a Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii, care a avut loc in aceasta primavara.

The Workshops integreaza 10 seminarii distincte, ce vor avea loc intr-o singura zi, si reuneste cei mai importanti profesionisti din domeniu si mai multi reprezentanti guvernamentali ce vor fi trainerii celor cinci paneluri diferite: Resurse umane, Business planning, Operational, Comunicare, Dezvoltare.

Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, Dragos Petrescu, presedinte HORA, Calin Ionescu, COO KFC, Pizza Hut, Paul, Hard Rock, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Andrei Gosu, CEO Ascendis, Florin Godea, CEO Addecco sunt doar cativa dintre trainerii care vor aborda problemele fierbinti din industria Ospitalitatii si vor veni cu cele mai adecvate solutii, ancorate in realitatea economica autohtona.

”Educatia este cheia succesului in afaceri. Cunoasterea te ajuta sa nu repeti greselile celorlalti, sa fii mereu cu un pas in fata lor si sa iti poti face un business plan realist. Pentru ca, in industrie, mai ales daca esti la inceput de drum, prima greseala poate fi si ultima. De aceea, HORA a decis organizarea The Workshops, astfel incat antreprenorii din industrie care isi doresc sa fie cu un pas in fata celorlalti sa aiba acces direct la know-how de cel mai inalt nivel. Seria The Workshops vine ca o continuare fireasca a primei editii a Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii, care s-a bucurat de un mare succes. Daca la Conferinta am identificat trendurile si nevoile industriei, la The Workshops livram solutii inovatoare, aplicabile la nivel local si compatibile cu valorile ospitalitatii”, arata Dragos Petrescu, Presedinte HORA.

Printre temele care vor fi abordate in cele cinci paneluri se numara trenduri si dezvoltare de multi-unit restaurant, comunicarea in Ospitalitate, cum sa-ti construiesti echipa si sa o faci functionala, francize si design concept sau manager as a coach.

Cunoasterea inseamna putere in primul rand pentru ca te impiedica sa faci erori stupide. Antreprenorii din HORECA trebuie sa investeasca mai mult in obtinerea de know-how. Avem suficienti profesionisti in HORECA autohtona de la care sa furam meserie. Trebuie doar sa fim deschisi sa invatam de la ei”, subliniaza Tinu Sebesanu, presedinte de onoare HORA.

Inscrierile la eveniment se pot face pe site-ul  workshops.horaromania.org.

Cmentariile sunt închise