Therme Bucuresti pregateste o plaja urbana de 30.000 mp

Centrul de relaxare Therme Bucuresti anunta ca pregateste inaugurarea “celei mai mari plaje urbane din Europa”, evenimentul de lansare urmand sa aiba loc pe data de 1 iunie a.c.

“La Therme te asteapta 30.000 mp de plaja, o piscina tropicala de 720 mp si 1.500 de sezlonguri pe nisip, totul la doar 15 minute de oras. In piscina inconjurata de plante tropicale si palmieri, cu apa la o temperatura constanta de 30 de grade Celsius si o adancime de 1,26 m, te poti delecta cu un cocktail special de la poolbar. Dupa o baie in piscina, te poti racori la dusurile exterioare si savura la Beach Barbeque o masa cu preparate legendare. Iar daca vrei sa te rasfeti chiar mai mult, te asteptam la Beach Club, unde poti alege un vin rafinat de la Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o inghetata delicioasa de la Ice Cream Bar”, anunta reprezentantii companiei.

Accesul pe plaja urbana este inclus in tariful pentru zona The Palm.

Therme Bucuresti a fost extins in decembrie 2016 cu o zona noua, de 4.000 de metri patrati, dezvoltata pentru a imbina distractia cu relaxarea. Investitia totala se ridica la 10 milioane de euro, iar odata cu extinderea corpului Galaxy, capacitatea indoor a spatiilor de relaxare din centrul Therme Bucuresti creste cu 1.000 de locuri.

De la lansare, in decembrie 2015, centrul a beneficiat de o serie de alte extinderi, in toate cele trei corpuri. In vara lui 2016, The Palm a fost extins cu o terasa de 400 de locuri, o plaja exterioara cu o suprafata de peste 24.000 de metri patrati si piscina „Crazy River”. Si in Galaxy a fost deschisa o piscina exterioara – cu un luciu de apa de 500 mp, in care se pot relaxa simultan 190 de persoane, oferind toate facilitatile, de la pool bar, la sezlonguri. Tot in zona destinata familiei, a fost amenajata si o plaja exterioara cu o suprafata de 7.500 de mp, plus un restaurant cu o capacitate de 400 de persoane simultan. Si zona Elysium a fost extinsa cu o terasa tip deck, cu palmieri, sezlonguri si hamace.

Cmentariile sunt închise